ProjectsGravatarAlbanian Log in

Translation of Gravatar: Albanian

Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Fill out any contact methods you would like to make available publicly. Plotësoni çfarëdo metode kontakti që do të donit ta bënit të mundshme publikisht. Details

Fill out any contact methods you would like to make available publicly.

Plotësoni çfarëdo metode kontakti që do të donit ta bënit të mundshme publikisht.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:29 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Last name Mbiemër Details

Last name

Mbiemër

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2010-05-27 22:59:33 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Upload as many photos as you'd like to show on your profile, or <a href="%s">edit your Gravatars</a>. Ngarkoni sa foto të doni të shfaqen te profili juaj, ose <a href="%s">përpunoni Gravatarët tuaj</a>. Details

Upload as many photos as you'd like to show on your profile, or <a href="%s">edit your Gravatars</a>.

Ngarkoni sa foto të doni të shfaqen te profili juaj, ose <a href="%s">përpunoni Gravatarët tuaj</a>.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:35 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Display name publicly as Shfaqe emrin botërisht si Details

Display name publicly as

Shfaqe emrin botërisht si

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:27 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Make Primary Bëje Parësore Details

Make Primary

Bëje Parësore

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:58:04 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
You will have a chance to crop this image in the next step. Gjatë hapit tjetër do t&#8217;ju jepet mundësia ta qethni këtë figurë. Details

You will have a chance to crop this image in the next step.

Gjatë hapit tjetër do t&#8217;ju jepet mundësia ta qethni këtë figurë.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-08-10 11:48:27 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Tell people a little bit about who you are. Tregojuni njerëzve diçka se kush jeni. Details

Tell people a little bit about who you are.

Tregojuni njerëzve diçka se kush jeni.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:36 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
A previously uploaded image Figurë e ngarkuar dikur Details

A previously uploaded image

Figurë e ngarkuar dikur

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:57:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Full name Emër i plotë Details

Full name

Emër i plotë

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:27 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Check this gravatar Kontrolloje këtë gravatar Details

Check this gravatar

Kontrolloje këtë gravatar

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:58:02 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
View complete profile Shihni profilin e plotë Details

View complete profile

Shihni profilin e plotë

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Use your webcam to take a snapshot of yourself Përdorni kameran tuaj web për të bërë një foto të vetes Details

Use your webcam to take a snapshot of yourself

Përdorni kameran tuaj web për të bërë një foto të vetes

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2010-05-27 22:59:19 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
How to Use Gravatar Si të përdoret Gravatari Details

How to Use Gravatar

Si të përdoret Gravatari

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:52 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Crop and Finish! Krasite dhe Përfundoje! Details

Crop and Finish!

Krasite dhe Përfundoje!

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2010-05-27 22:57:58 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a> Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a> Details

Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a>

Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2014-04-05 09:31:24 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Legend:
current
waiting
fuzzy
old
with warnings

Export as