Sent to vendor
Created on May 7, 2020 , translate by Sunday, May 10, 2020 (1118 days ago)

Translate 7 originals (69 words) to Albanian Glossary

Prio Original string Translation
Full power over the site: can invite people, modify the site settings, etc. Pushtet i plotë mbi sajtin: mund të ftojë persona, të ndryshojë rregullimet e sajtit, etj. Details

Full power over the site: can invite people, modify the site settings, etc.

Full power over the site: can invite people, modify the site settings, etc.

Pushtet i plotë mbi sajtin: mund të ftojë persona, të ndryshojë rregullimet e sajtit, etj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Has access to all posts and pages (recommended). Mund të hyjë në krejt postime dhe faqet. Details

Has access to all posts and pages (recommended).

Has access to all posts and pages (recommended).

Mund të hyjë në krejt postime dhe faqet.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Has access to all posts and pages. Mund të hyjë në krejt postime dhe faqet. Details

Has access to all posts and pages.

Has access to all posts and pages.

Mund të hyjë në krejt postime dhe faqet.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Can write, upload files to, edit, and publish their own posts. Mund të shkruajë, të ngarkojë kartela, të përpunojë dhe botojë postimet e veta. Details

Can write, upload files to, edit, and publish their own posts.

Can write, upload files to, edit, and publish their own posts.

Mund të shkruajë, të ngarkojë kartela, të përpunojë dhe botojë postimet e veta.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Can write, upload photos to, edit, and publish their own posts. Mund të shkruajë, të ngarkojë foto, të përpunojë dhe botojë postimet e veta. Details

Can write, upload photos to, edit, and publish their own posts.

Can write, upload photos to, edit, and publish their own posts.

Mund të shkruajë, të ngarkojë foto, të përpunojë dhe botojë postimet e veta.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Can write and edit their own posts but can't publish them. Mund të shkruajë, të ngarkojë kartela, të përpunojë dhe botojë postimet e veta. Details

Can write and edit their own posts but can't publish them.

Can write and edit their own posts but can't publish them.

Mund të shkruajë, të ngarkojë kartela, të përpunojë dhe botojë postimet e veta.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Can read and comment on posts and pages. Dilni në pah: komentoni në postime që keni lexuar Details

Can read and comment on posts and pages.

Can read and comment on posts and pages.

Dilni në pah: komentoni në postime që keni lexuar

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Can read and comment on posts and pages. Dilni në pah: komentoni në postime që keni lexuar. Details

Can read and comment on posts and pages.

Can read and comment on posts and pages.

Dilni në pah: komentoni në postime që keni lexuar.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export strings as

Description

Unfortunately, no screenshots were provided by the developer.