Sent to vendor
Created on October 11, 2022 , translate by Sunday, October 16, 2022 (160 days ago)

Translate 15 originals (163 words) to Albanian Glossary

Prio Original string Translation
Continue as Continue as an existing WordPress.com user Vazhdoni si Details

Continue as

Continue as

Vazhdoni si

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
It happens to the best of us. Enter the email address associated with your WordPress.com account and we’ll send you a link to reset your password. You have to log in to add a translation. Details

It happens to the best of us. Enter the email address associated with your WordPress.com account and we’ll send you a link to reset your password.

It happens to the best of us. Enter the email address associated with your WordPress.com account and we’ll send you a link to reset your password.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Authenticate your login Bëni mirëfilltësim Details

Authenticate your login

Authenticate your login

Bëni mirëfilltësim

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Your password reset confirmation is on its way to your email address – please check your junk folder if it's not in your inbox! Once you've reset your password, head back to this page to log in to your account. You have to log in to add a translation. Details

Your password reset confirmation is on its way to your email address – please check your junk folder if it's not in your inbox! Once you've reset your password, head back to this page to log in to your account.

Your password reset confirmation is on its way to your email address – please check your junk folder if it's not in your inbox! Once you've reset your password, head back to this page to log in to your account.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Get started in minutes Krijimi dhe administrimi i sajtit tuaj është i thjeshtë me platformën e fuqishme të WordPress.com-it. Fillojani brenda pak minutash dhe bëni lehtë ndryshime te sajti juaj. Details

Get started in minutes

Get started in minutes

Warning: Lengths of source and translation differ too much.
Krijimi dhe administrimi i sajtit tuaj është i thjeshtë me platformën e fuqishme të WordPress.com-it. Fillojani brenda pak minutash dhe bëni lehtë ndryshime te sajti juaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
First, select the account you'd like to use. Përzgjidhni cilat metoda pagesash do të donit të përdoren Details

First, select the account you'd like to use.

First, select the account you'd like to use.

Përzgjidhni cilat metoda pagesash do të donit të përdoren

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
First, log in with your WordPress.com account. Don’t have an account? {{signupLink}}Sign up{{/signupLink}} Që të bëni hyrjen ose të krijoni një llogari te WordPress.com, jepni adresën tuaj email. Details

First, log in with your WordPress.com account. Don’t have an account? {{signupLink}}Sign up{{/signupLink}}

First, log in with your WordPress.com account. Don’t have an account? {{signupLink}}Sign up{{/signupLink}}

Warning: Missing {{signupLink}} placeholder in translation.
Që të bëni hyrjen ose të krijoni një llogari te WordPress.com, jepni adresën tuaj email.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Don’t have an account? {{signupLink}}Sign up{{/signupLink}} S’jeni në WordPress.com? {{signupLink}}Krijoni një Llogari{{/signupLink}}. Details

Don’t have an account? {{signupLink}}Sign up{{/signupLink}}

Don’t have an account? {{signupLink}}Sign up{{/signupLink}}

S’jeni në WordPress.com? {{signupLink}}Krijoni një Llogari{{/signupLink}}.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Can’t access your phone? {{contactUsLink}}Contact us{{/contactUsLink}} You have to log in to add a translation. Details

Can’t access your phone? {{contactUsLink}}Contact us{{/contactUsLink}}

Can’t access your phone? {{contactUsLink}}Contact us{{/contactUsLink}}

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Your password Fjalëkalimi juaj Details

Your password

Your password

Fjalëkalimi juaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
This email address is not valid. It must include a single @ Duhet dhënë një emër përdoruesi ose adresë email e vlefshme Details

This email address is not valid. It must include a single @

This email address is not valid. It must include a single @

Duhet dhënë një emër përdoruesi ose adresë email e vlefshme

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
There was an error sending the password reset email. Please try again. Pati një gabim me kërkesën tuaj, ju lutemi, riprovoni më vonë. Details

There was an error sending the password reset email. Please try again.

There was an error sending the password reset email. Please try again.

Pati një gabim me kërkesën tuaj, ju lutemi, riprovoni më vonë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
Insert your security key into your USB port, then tap the button or gold disc. Futni te porta juaj USB kyçin tuaj të sigurisë. Mandej prekni butonin ose diskun e artë. Details

Insert your security key into your USB port, then tap the button or gold disc.

Insert your security key into your USB port, then tap the button or gold disc.

Futni te porta juaj USB kyçin tuaj të sigurisë. Mandej prekni butonin ose diskun e artë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
<arrow/> Back Shigjetë Details

<arrow/> Back

<arrow/> Back

Warning: Missing tags from translation.
Shigjetë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…
First, let's create your account. Already registered? {{a}}Log in{{/a}} Që të bëni hyrjen ose të krijoni një llogari te WordPress.com, jepni adresën tuaj email. Details

First, let's create your account. Already registered? {{a}}Log in{{/a}}

First, let's create your account. Already registered? {{a}}Log in{{/a}}

Warning: Missing {{a}} placeholder in translation.
Që të bëni hyrjen ose të krijoni një llogari te WordPress.com, jepni adresën tuaj email.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Translation Memory

Loading…

Meta

Status:
waiting
Comment:
Link displayed on the Signup page to users having account to log in WooCommerce via WordPress.com
Date added:
2023-01-05 20:42:35 GMT
Translated by:
bujku
Priority:
normal
More links:
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export strings as

Description

Unfortunately, no screenshots were provided by the developer.