Translation of Gravatar: Albanian Glossary

452 / 452 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 31
Filter ↓ Sort ↓ All (452) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar: Miliona figura avatarësh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in: Details

Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar:

Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar:

Miliona figura avatarësh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Create Your Own Gravatar Krijoni Gravatarin Tuaj Details

Create Your Own Gravatar

Create Your Own Gravatar

Krijoni Gravatarin Tuaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign In Hyni Details

Sign In

Sign In

Hyni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Help Ndihmë Details

Help

Help

Ndihmë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
How to Use Gravatar Si të përdoret Gravatari Details

How to Use Gravatar

How to Use Gravatar

Si të përdoret Gravatari

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
What is Gravatar? Ç&#8217;është Gravatar-i? Details

What is Gravatar?

What is Gravatar?

Ç&#8217;është Gravatar-i?

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect Hyni te <strong>Gravatar</strong>-i me WordPress.com Connect Details

Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect

Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect

Hyni te <strong>Gravatar</strong>-i me WordPress.com Connect

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign into Gravatar with your WordPress.com account. Hyni te Gravatar-i me llogarinë tuaj WordPress.com. Details

Sign into Gravatar with your WordPress.com account.

Sign into Gravatar with your WordPress.com account.

Hyni te Gravatar-i me llogarinë tuaj WordPress.com.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign in Hyni Details

Sign in

Sign in

Hyni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Impersonation Imitim Details

Impersonation

Impersonation

Imitim

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Inappropriately rated images Figura vlerësuar si të papërshtatshme Details

Inappropriately rated images

Inappropriately rated images

Figura vlerësuar si të papërshtatshme

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a> Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka gati shtojca</a> për software blogjesh dhe sistemet kryesuese të administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t&#8217;i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a> Details

Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a>

Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a>

Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka gati shtojca</a> për software blogjesh dhe sistemet kryesuese të administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t&#8217;i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Gravatar Profile Profil Gravatari Details

Gravatar Profile

Gravatar Profile

Profil Gravatari

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
View complete profile Shihni profilin e plotë Details

View complete profile

View complete profile

Shihni profilin e plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Bio: Jetëshkrim: Details

Bio:

Bio:

Jetëshkrim:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 31
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as