Translation of Gravatar: Albanian Glossary

452 / 452 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 31
Filter ↓ Sort ↓ All (452) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar: Miliona figura avatarësh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in: Details

Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar:

Miliona figura avatarësh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Create Your Own Gravatar Krijoni Gravatarin Tuaj Details

Create Your Own Gravatar

Krijoni Gravatarin Tuaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:51 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign In Hyni Details

Sign In

Hyni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:52 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Help Ndihmë Details

Help

Ndihmë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
How to Use Gravatar Si të përdoret Gravatari Details

How to Use Gravatar

Si të përdoret Gravatari

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:52 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
What is Gravatar? Ç&#8217;është Gravatar-i? Details

What is Gravatar?

Ç&#8217;është Gravatar-i?

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-08-10 11:48:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect Hyni te <strong>Gravatar</strong>-i me WordPress.com Connect Details

Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect

Hyni te <strong>Gravatar</strong>-i me WordPress.com Connect

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign into Gravatar with your WordPress.com account. Hyni te Gravatar-i me llogarinë tuaj WordPress.com. Details

Sign into Gravatar with your WordPress.com account.

Hyni te Gravatar-i me llogarinë tuaj WordPress.com.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sign in Hyni Details

Sign in

Hyni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Impersonation Imitim Details

Impersonation

Imitim

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-10-31 16:32:31 GMT
Translated by:
bujku
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Inappropriately rated images Figura vlerësuar si të papërshtatshme Details

Inappropriately rated images

Figura vlerësuar si të papërshtatshme

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a> Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka gati shtojca</a> për software blogjesh dhe sistemet kryesuese të administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t&#8217;i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a> Details

Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a>

Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka gati shtojca</a> për software blogjesh dhe sistemet kryesuese të administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t&#8217;i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Gravatar Profile Profil Gravatari Details

Gravatar Profile

Profil Gravatari

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:25 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
View complete profile Shihni profilin e plotë Details

View complete profile

Shihni profilin e plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Bio: Jetëshkrim: Details

Bio:

Jetëshkrim:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 31
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With Warnings

Export as