Translation of Gravatar: Albanian Glossary

490 / 490 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (490) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Your Gravatar is an image and public profile that follows you from site to site when you do things like comment or post on a blog. The addresses that you add here will become a part of your <strong>public profile</strong> at Gravatar.com. Gravatar-i është një figurë dhe profil publik që ju ndjek nga sajti në sajt, kur bëni diçka në ta, bie fjala pëlqeni një koment, ose postoni në një blog. Adresat që shtoni këtu do të bëhen pjesë e <strong>profilit tuaj publik</strong> te Gravatar.com. Details

Your Gravatar is an image and public profile that follows you from site to site when you do things like comment or post on a blog. The addresses that you add here will become a part of your <strong>public profile</strong> at Gravatar.com.

Your Gravatar is an image and public profile that follows you from site to site when you do things like comment or post on a blog. The addresses that you add here will become a part of your <strong>public profile</strong> at Gravatar.com.

Gravatar-i është një figurë dhe profil publik që ju ndjek nga sajti në sajt, kur bëni diçka në ta, bie fjala pëlqeni një koment, ose postoni në një blog. Adresat që shtoni këtu do të bëhen pjesë e <strong>profilit tuaj publik</strong> te Gravatar.com.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as