Translation of Gravatar: Albanian glossary

Validator: bujku. More information.

Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Your Gravatar Gravatari juaj Details

Your Gravatar

Gravatari juaj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Profile saved. Profili u ruajt. Details

Profile saved.

Profili u ruajt.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:29 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a> Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a> Details

Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a>

Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
old
Date added:
2014-04-05 09:31:24 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
View complete profile Shihni profilin e plotë Details

View complete profile

Shihni profilin e plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
How to Use Gravatar Si të përdorni Gravatarin Details

How to Use Gravatar

Si të përdorni Gravatarin

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
rejected
Date added:
2015-04-14 10:26:43 GMT
Translated by:
Shqiperia (xhosherri)
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Check this gravatar Kontrolloje këtë gravatar Details

Check this gravatar

Kontrolloje këtë gravatar

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:58:02 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Upload New Background Image... Ngarkoni Pamje të Re Sfondi... Details

Upload New Background Image...

Ngarkoni Pamje të Re Sfondi...

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:33 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next Pasuesja Details

Next

Pasuesja

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:58:25 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Cancel Anuloje Details

Cancel

Anuloje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:57:22 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Password (again) Fjalëkalim (sërish) Details

Password (again)

Fjalëkalim (sërish)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:57:56 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Globally Recognized Avatars Avatare të Pranuar Globalisht Details

Globally Recognized Avatars

Avatare të Pranuar Globalisht

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:57:46 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
First name Emër Details

First name

Emër

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:59:39 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
View Profile Shihni Profilin Details

View Profile

Shihni Profilin

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:35 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:28 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Use your webcam to take a snapshot of yourself Përdorni kameran tuaj web për të bërë një foto të vetes Details

Use your webcam to take a snapshot of yourself

Përdorni kameran tuaj web për të bërë një foto të vetes

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
old
Date added:
2010-05-27 22:59:25 GMT
Priority of the original:
high
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as