GlotPress

Translation of Gravatar: Albanian glossary

1 2 3 48
Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Create Your Own Gravatar Krijoni Gravatarin Tuaj Details

Create Your Own Gravatar

Krijoni Gravatarin Tuaj

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:51 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar: Miliona figura avataresh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in: Details

Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar:

Miliona figura avataresh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2014-04-05 09:25:52 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar: Miliona figura avatarësh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in: Details

Millions of avatar images are being served over 8.6 billion times per day. <strong>Join</strong> some of the other sites that use Gravatar:

Miliona figura avatarësh shërbehen përditë, mbi 8.6 miliardë në ditë. <strong>Shihni</strong> disa nga sajtet e tjera që përdorin Gravatar-in:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Sign In Hyni Details

Sign In

Hyni

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:52 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
What is Gravatar? Ç'është Gravatar-i? Details

What is Gravatar?

Ç'është Gravatar-i?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2014-04-05 09:25:52 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
What is Gravatar? Ç&#8217;është Gravatar-i? Details

What is Gravatar?

Ç&#8217;është Gravatar-i?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-08-10 11:48:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
What is Gravatar? Çfare është Gravatar-i? Details

What is Gravatar?

Çfare është Gravatar-i?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
rejected
Date added:
2015-04-14 10:26:17 GMT
Translated by:
Shqiperia (xhosherri)
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
How to Use Gravatar Si të përdoret Gravatari Details

How to Use Gravatar

Si të përdoret Gravatari

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:52 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
How to Use Gravatar Si të përdorni Gravatarin Details

How to Use Gravatar

Si të përdorni Gravatarin

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
rejected
Date added:
2015-04-14 10:26:43 GMT
Translated by:
Shqiperia (xhosherri)
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Help Ndihmë Details

Help

Ndihmë

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Sign in Hyni Details

Sign in

Hyni

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Sign into Gravatar with your WordPress.com account. Hyni te Gravatar-i me llogarinë tuaj WordPress.com. Details

Sign into Gravatar with your WordPress.com account.

Hyni te Gravatar-i me llogarinë tuaj WordPress.com.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect Hyni te <strong>Gravatar</strong> me WordPress.com Connect Details

Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect

Hyni te <strong>Gravatar</strong> me WordPress.com Connect

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect Hyni te <strong>Gravatar</strong>-i me WordPress.com Connect Details

Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect

Hyni te <strong>Gravatar</strong>-i me WordPress.com Connect

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2016-01-26 17:46:15 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a> Vendosja e gravatarëve në site-in tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a> Details

Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a>

Vendosja e gravatarëve në site-in tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2013-02-01 19:09:39 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
1 2 3 48
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
with warnings

Export as