ProjectsGravatarAlbanian Log in

Translation of Gravatar: Albanian glossary

Filter ↓ Sort ↓ All  Untranslated (random)
Prio Original string Translation
Location Vend Details

Location

Vend

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:34 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
About you Rreth jush Details

About you

Rreth jush

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:27 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Fill out any contact methods you would like to make available publicly. Plotësoni çfarëdo metode kontakti që do të donit ta bënit të mundshme publikisht. Details

Fill out any contact methods you would like to make available publicly.

Plotësoni çfarëdo metode kontakti që do të donit ta bënit të mundshme publikisht.

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:29 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect Hyni te <strong>Gravatar</strong> me WordPress.com Connect Details

Sign in to <strong>Gravatar</strong> with WordPress.com Connect

Hyni te <strong>Gravatar</strong> me WordPress.com Connect

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:25:53 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
File Kartelë Details

File

Kartelë

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:58:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Globally Recognized Avatars Avatare të Pranuar Globalisht Details

Globally Recognized Avatars

Avatare të Pranuar Globalisht

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:57:46 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Crop and Finish! Qethe dhe Përfundoje! Details

Crop and Finish!

Qethe dhe Përfundoje!

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2014-04-05 09:31:25 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Bio: Bio: Details

Bio:

Bio:

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:26 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Your Gravatar is an image that follows you from site to site appearing beside your name when you do things like comment or post on a blog. Avatars help identify your posts on blogs and web forums, so why not on any&nbsp;site? Gravatari është thjesht një figurë që ju ndjek nga sajti në sajt e që shfaqet në krah të emrit tuaj kur bëni diçka në ta. Avataret ndihmojnë në identifikimin e postimeve tuaja në blogje dhe forume web, kështu që, pse jo edhe në çfarëdo sajti? Details

Your Gravatar is an image that follows you from site to site appearing beside your name when you do things like comment or post on a blog. Avatars help identify your posts on blogs and web forums, so why not on any&nbsp;site?

Gravatari është thjesht një figurë që ju ndjek nga sajti në sajt e që shfaqet në krah të emrit tuaj kur bëni diçka në ta. Avataret ndihmojnë në identifikimin e postimeve tuaja në blogje dhe forume web, kështu që, pse jo edhe në çfarëdo sajti?

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2014-04-05 09:31:25 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Add Shto Details

Add

Shto

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:40 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
An image on the internet Figurë në Internet Details

An image on the internet

Figurë në Internet

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:57:25 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
URL URL Details

URL

URL

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-05-27 22:58:25 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
First/Last Names Emri/Mbiemri Details

First/Last Names

Emri/Mbiemri

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
current
Date added:
2010-06-10 11:43:36 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Manage My Gravatars Administro Gravatarët e Mij Details

Manage My Gravatars

Administro Gravatarët e Mij

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2010-06-10 11:43:39 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a> Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a> Details

Setting up Gravatars on your site is easy; you don't even need an account! <a href="%s">Plugins are available</a> for leading blog software and content management systems, and <a href="%s">our tutorials</a> will have you running Gravatars in no&nbsp;time.<a class="more_link" href="%s">Example Plugins and Code &rarr;</a>

Vendosja e gravatarëve në sajtin tuaj është e lehtë; as që keni nevojë për llogari! <a href="%s">Ka të passhme shtojca</a> për kryesuesit e software-eve për blogje dhe sistemet e administrimit të lëndës, dhe <a href="%s">përkujdesore tonat</a> do të bëjnë që t'i xhironi gravatarët pa humbur kohë.<a class="more_link" href="%s">Shembuj Shtojcash dhe Kodi &rarr;</a>

You have to log in to edit this translation.

Meta

Status:
old
Date added:
2014-04-05 09:31:24 GMT
Priority of the original:
high
More links:
or Cancel
Legend:
current
waiting
fuzzy
old
with warnings

Export as