Translation of MailPoet: Albanian Glossary

2,834 / 2,853 Strings (99 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 192
Filter ↓ Sort ↓ All (2,853) Untranslated (21) Waiting (0) Fuzzy (25) Warnings (0)
Prio Original string Translation
No items found. S’u gjetën objekte. Details

No items found.

No items found.

S’u gjetën objekte.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Convert and retain customers with automated marketing that does the hard work for you. AutomateWoo has the tools you need to grow your store and make more money. Shndërrojini në klientë dhe mbajini të tillë, me marketing të automatizuar që bën shumicën e punës tuaj. AutomateWoo përmban mjetet që ju duhen për të fuqizuar shitoren tuaj dhe për të fituar më tepër para. Details

Convert and retain customers with automated marketing that does the hard work for you. AutomateWoo has the tools you need to grow your store and make more money.

Convert and retain customers with automated marketing that does the hard work for you. AutomateWoo has the tools you need to grow your store and make more money.

Shndërrojini në klientë dhe mbajini të tillë, me marketing të automatizuar që bën shumicën e punës tuaj. AutomateWoo përmban mjetet që ju duhen për të fuqizuar shitoren tuaj dhe për të fituar më tepër para.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
The URL which needs to be pinged to get the cron started? URL-ja të cilës i duhet dërguar pingu, që të fillojë akti cron? Details

The URL which needs to be pinged to get the cron started?

The URL which needs to be pinged to get the cron started?

URL-ja të cilës i duhet dërguar pingu, që të fillojë akti cron?

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:05 GMT
References:
 • lib/WooCommerce/WooSystemInfoController.php:65
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Default WordPress sending method Metoda parazgjedhje e WordPress-it për dërgime Details

Default WordPress sending method

Default WordPress sending method

Metoda parazgjedhje e WordPress-it për dërgime

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Current sending method Metoda e tanishme e dërgimit Details

Current sending method

Current sending method

Metoda e tanishme e dërgimit

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
You have sent more emails this month than your MailPoet plan includes (%1$s), and sending has been temporarily paused. To continue sending with MailPoet Sending Service please [link]upgrade your plan[/link], or wait until sending is automatically resumed on %2$s. Këtë muaj keni dërguar më tepër email-e se sa përmban plani juaj MailPoet (%1$s) dhe dërgimi është ndalur përkohësisht. Që të vazhdoni të dërgoni me Shërbimin MailPoet të Dërgimit, ju lutemi, [link]përmirësoni planin tuaj[/link], ose prisni deri sa dërgimi të rifillojë automatikisht më %2$s. Details

You have sent more emails this month than your MailPoet plan includes (%1$s), and sending has been temporarily paused. To continue sending with MailPoet Sending Service please [link]upgrade your plan[/link], or wait until sending is automatically resumed on %2$s.

You have sent more emails this month than your MailPoet plan includes (%1$s), and sending has been temporarily paused. To continue sending with MailPoet Sending Service please [link]upgrade your plan[/link], or wait until sending is automatically resumed on %2$s.

Këtë muaj keni dërguar më tepër email-e se sa përmban plani juaj MailPoet (%1$s) dhe dërgimi është ndalur përkohësisht. Që të vazhdoni të dërgoni me Shërbimin MailPoet të Dërgimit, ju lutemi, [link]përmirësoni planin tuaj[/link], ose prisni deri sa dërgimi të rifillojë automatikisht më %2$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: %1$s is email volume limit and %2$s the date when you can
resume sending.
Date added:
2023-05-31 05:51:51 GMT
References:
 • lib/Mailer/Methods/ErrorMappers/MailPoetMapper.php:199
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
You have sent more emails this month than your MailPoet plan includes (%1$s), and sending has been temporarily paused. To continue sending with MailPoet Sending Service please [link]upgrade your plan[/link], or wait until sending is automatically resumed on %2$s. Këtë muaj keni dërguar më tepër email-e se sa përmban plani juaj MailPoet dhe dërgimi është ndalur përkohësisht. Që të vazhdoni të dërgoni me Shërbimin MailPoet të Dërgimeve, ju lutemi, [link]përmirësoni planin tuaj[/link], ose pritni deri sa dërgimi të jetë rifilluar automatikisht më %1%$s. Details

You have sent more emails this month than your MailPoet plan includes (%1$s), and sending has been temporarily paused. To continue sending with MailPoet Sending Service please [link]upgrade your plan[/link], or wait until sending is automatically resumed on %2$s.

You have sent more emails this month than your MailPoet plan includes (%1$s), and sending has been temporarily paused. To continue sending with MailPoet Sending Service please [link]upgrade your plan[/link], or wait until sending is automatically resumed on %2$s.

Warning: Missing %1$s placeholder in translation.
Këtë muaj keni dërguar më tepër email-e se sa përmban plani juaj MailPoet dhe dërgimi është ndalur përkohësisht. Që të vazhdoni të dërgoni me Shërbimin MailPoet të Dërgimeve, ju lutemi, [link]përmirësoni planin tuaj[/link], ose pritni deri sa dërgimi të jetë rifilluar automatikisht më %1%$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
fuzzy
Comment:
translators: %1$s is email volume limit and %2$s the date when you can
resume sending.
Date added:
2023-05-31 05:47:43 GMT
References:
 • lib/Mailer/Methods/ErrorMappers/MailPoetMapper.php:199
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Email — clicked count Email — numër të klikuarish Details

Email — clicked count

Email — clicked count

Email — numër të klikuarish

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:05 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberStatisticFieldsFactory.php:52
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Email — machine opened count Email — numër të hapurish nga makina Details

Email — machine opened count

Email — machine opened count

Email — numër të hapurish nga makina

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:05 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberStatisticFieldsFactory.php:43
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Email — opened count Email — numër të hapurish Details

Email — opened count

Email — opened count

Email — numër të hapurish

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:05 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberStatisticFieldsFactory.php:34
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Subscribed lists Lista pajtimtarësh Details

Subscribed lists

Subscribed lists

Lista pajtimtarësh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:05 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberFieldsFactory.php:188
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Subscribed date Datë pajtimi Details

Subscribed date

Subscribed date

Datë pajtimi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:05 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberFieldsFactory.php:180
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
WooCommerce checkout Përfundim blerjeje në WooCommerce Details

WooCommerce checkout

WooCommerce checkout

Përfundim blerjeje në WooCommerce

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:04 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberFieldsFactory.php:172
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
WooCommerce user Përdorues WooCommerce-i Details

WooCommerce user

WooCommerce user

Përdorues WooCommerce-i

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:04 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberFieldsFactory.php:168
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
WordPress user Përdorues WordPress Details

WordPress user

WordPress user

Përdorues WordPress

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2023-06-05 12:07:04 GMT
References:
 • lib/Automation/Integrations/MailPoet/Fields/SubscriberFieldsFactory.php:164
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 192
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as