Translation of WP Job Manager: Albanian Glossary

98 / 98 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (98) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
If you'd prefer to skip this and set up your pages manually, our {{docs}}documentation{{/docs}} will walk you through each step. Nëse parapëlqeni ta anashkaloni këtë dhe t’i rregulloni dorazi faqet tuaja, {{docs}}dokumentimi ynë{{/docs}} do t’ju udhëheqë në çdo hap. Details

If you'd prefer to skip this and set up your pages manually, our {{docs}}documentation{{/docs}} will walk you through each step.

If you'd prefer to skip this and set up your pages manually, our {{docs}}documentation{{/docs}} will walk you through each step.

Nëse parapëlqeni ta anashkaloni këtë dhe t’i rregulloni dorazi faqet tuaja, {{docs}}dokumentimi ynë{{/docs}} do t’ju udhëheqë në çdo hap.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as