Translation of Able: Albanian Glossary

72 / 72 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (72) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (2)
Prio Original string Translation
A multipurpose, traditional blog theme which contains up to a large three-column layout that is clean, responsive, and highly readable. Një temë tradicionale, për një blog të shumëllojtë, që përmban deri në tre shtylla të gjera, skemë grafike e qëruar, reaguese dhe që lexohet shumë mirë. Details

A multipurpose, traditional blog theme which contains up to a large three-column layout that is clean, responsive, and highly readable.

A multipurpose, traditional blog theme which contains up to a large three-column layout that is clean, responsive, and highly readable.

Një temë tradicionale, për një blog të shumëllojtë, që përmban deri në tre shtylla të gjera, skemë grafike e qëruar, reaguese dhe që lexohet shumë mirë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
old
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-30 20:36:17 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/able/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A multipurpose, traditional blog theme which contains up to a large three-column layout that is clean, responsive, and highly readable. Një temë tradicionale, për një blog të shumëllojtë, që përmban deri në tre shtylla të gjera, skemë grafike të qëruar, reaguese dhe që lexohet shumë mirë. Details

A multipurpose, traditional blog theme which contains up to a large three-column layout that is clean, responsive, and highly readable.

A multipurpose, traditional blog theme which contains up to a large three-column layout that is clean, responsive, and highly readable.

Një temë tradicionale, për një blog të shumëllojtë, që përmban deri në tre shtylla të gjera, skemë grafike të qëruar, reaguese dhe që lexohet shumë mirë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-11-03 08:13:59 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/able/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as