Translation of Academica: Albanian Glossary

101 / 101 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 7
Filter ↓ Sort ↓ All (101) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Hover Accent Theksim Kalim Përsipër Details

Hover Accent

Hover Accent

Theksim Kalim Përsipër

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 05:56:06 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:27
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Headings, Text, Widget Titles Tituj, Tekst, Tituj Widget-sh Details

Headings, Text, Widget Titles

Headings, Text, Widget Titles

Tituj, Tekst, Tituj Widget-sh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 05:56:06 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Top Navigation, Buttons Paneli i Sipërm i Lëvizjeve, Butona Details

Top Navigation, Buttons

Top Navigation, Buttons

Paneli i Sipërm i Lëvizjeve, Butona

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 05:56:05 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:13
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links, Site Description Lidhje, Përshkrim Sajti Details

Links, Site Description

Links, Site Description

Lidhje, Përshkrim Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 05:56:05 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:6
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sidebar Right Anështyllë Djathtas Details

Sidebar Right

Sidebar Right

Anështyllë Djathtas

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-12-30 20:36:49 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/academica/template-sidebar-right.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sidebar Left Anështyllë Majtas Details

Sidebar Left

Sidebar Left

Anështyllë Majtas

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-12-30 20:36:41 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/academica/template-sidebar-left.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Gjerësi e Plotë Details

Full Width

Full Width

Gjerësi e Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 13:17:36 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/academica/template-full-width.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider. Academica është një temë CMS-sh e konceptuar me arsimin dhe shkollat në mendje, me një skemë me tri shtylla dhe dizajn modern. Është e lehtë të përshtatet dhe jepet me një widget të personalizueshëm, tre gjedhe për Postime dhe Faqe, dhe një rrëshqitës lënde. Details

Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider.

Academica is an education- and school-oriented CMS theme with a three-column layout and modern design. It is easy to customize and comes with a custom widget, three templates for Posts and Pages, and a featured content slider.

Academica është një temë CMS-sh e konceptuar me arsimin dhe shkollat në mendje, me një skemë me tri shtylla dhe dizajn modern. Është e lehtë të përshtatet dhe jepet me një widget të personalizueshëm, tre gjedhe për Postime dhe Faqe, dhe një rrëshqitës lënde.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-30 20:41:35 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/academica/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
YouTube YouTube Details

YouTube

YouTube

YouTube

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:17:35 GMT
References:
 • social-icons.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
LinkedIn LinkedIn Details

LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:17:34 GMT
References:
 • social-icons.php:10
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Facebook Facebook Details

Facebook

Facebook

Facebook

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:17:32 GMT
References:
 • social-icons.php:9
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Flickr Flickr Details

Flickr

Flickr

Flickr

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:17:31 GMT
References:
 • social-icons.php:8
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Twitter Twitter Details

Twitter

Twitter

Twitter

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 13:17:28 GMT
References:
 • social-icons.php:7
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
→ Next post link → Details

→

→

→

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Next post link
Date added:
2014-06-01 13:17:27 GMT
References:
 • single.php:31
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
← Previous post link ← Details

←

←

←

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Previous post link
Date added:
2014-06-01 13:17:27 GMT
References:
 • single.php:30
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 7
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as