Translation of Anemone: Albanian Glossary

86 / 86 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (86) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Anemone is a clean, responsive, retina ready and modern WordPress theme suitable for personal blogs or small and medium sized magazine websites. It comes with theme customizer, parallax hero, wide or boxed layout, sidebar positions, sticky menu, sticky sidebar, featured posts, custom widgets, and many other options which make your work easier. We hope you will enjoy it and have a good time publishing your articles. Anemone është një temë WordPress-i moderne, e qëruar, reaguese dhe gati për retinën, e përshtatshme për blogje personale ose sajte revistash të vegjël ose të mesëm. Shoqërohet nga një përshtatës teme, <em>parallax hero</em>, skemë të gjerë ose brenda kutie, pozicione anështyllash, menu të fiksueshme, anështylla të fiksueshme, postime të zgjedhura, widget-e të personalizueshëm, dhe mjaft mundësi të tjera që e bëjnë më të lehtë punën tuaj. Shpresojmë t&#8217;ju pëlqejë dhe të kënaqeni gjatë botimit të artikujve tuaj. Details

Anemone is a clean, responsive, retina ready and modern WordPress theme suitable for personal blogs or small and medium sized magazine websites. It comes with theme customizer, parallax hero, wide or boxed layout, sidebar positions, sticky menu, sticky sidebar, featured posts, custom widgets, and many other options which make your work easier. We hope you will enjoy it and have a good time publishing your articles.

Anemone is a clean, responsive, retina ready and modern WordPress theme suitable for personal blogs or small and medium sized magazine websites. It comes with theme customizer, parallax hero, wide or boxed layout, sidebar positions, sticky menu, sticky sidebar, featured posts, custom widgets, and many other options which make your work easier. We hope you will enjoy it and have a good time publishing your articles.

Anemone është një temë WordPress-i moderne, e qëruar, reaguese dhe gati për retinën, e përshtatshme për blogje personale ose sajte revistash të vegjël ose të mesëm. Shoqërohet nga një përshtatës teme, <em>parallax hero</em>, skemë të gjerë ose brenda kutie, pozicione anështyllash, menu të fiksueshme, anështylla të fiksueshme, postime të zgjedhura, widget-e të personalizueshëm, dhe mjaft mundësi të tjera që e bëjnë më të lehtë punën tuaj. Shpresojmë t&#8217;ju pëlqejë dhe të kënaqeni gjatë botimit të artikujve tuaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-11-03 20:05:43 GMT
References:
  • wp-content/themes/premium/anemone/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as