Translation of Antenna: Albanian Glossary

129 / 130 Strings (99 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 9
Filter ↓ Sort ↓ All (130) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Main Accent Theksimi Kryesor Details

Main Accent

Main Accent

Theksimi Kryesor

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 03:18:25 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:41
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Select Category: Përzgjidhni Kategori: Details

Select Category:

Select Category:

Përzgjidhni Kategori:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 20:05:51 GMT
References:
 • inc/widget-postcarousel.php:190
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details

Full Width Page

Full Width Page

Faqe Në Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-11-26 09:29:10 GMT
References:
 • wp-content/themes/premium/antenna/page-templates/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Antenna is a responsive and beautiful magazine theme for all those who need a great looking website. Antenna is focused on clean and modern design that supports boxed and full width layout. It is really easy to setup via theme customizer. Antenna është një temë revistash, reaguese dhe shumë e bukur, për tërë ata që duan një sajt që duket shkëlqyeshëm. Antenna bazohet në një skemë grafike të pastër dhe moderne që mbulon skema në gjerësi të plotë ose brenda kuadratesh. Është shumë e lehtë ta rregullosh përmes përshtatësit të temës. Details

Antenna is a responsive and beautiful magazine theme for all those who need a great looking website. Antenna is focused on clean and modern design that supports boxed and full width layout. It is really easy to setup via theme customizer.

Antenna is a responsive and beautiful magazine theme for all those who need a great looking website. Antenna is focused on clean and modern design that supports boxed and full width layout. It is really easy to setup via theme customizer.

Antenna është një temë revistash, reaguese dhe shumë e bukur, për tërë ata që duan një sajt që duket shkëlqyeshëm. Antenna bazohet në një skemë grafike të pastër dhe moderne që mbulon skema në gjerësi të plotë ose brenda kuadratesh. Është shumë e lehtë ta rregullosh përmes përshtatësit të temës.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-20 08:43:07 GMT
References:
 • wp-content/themes/premium/antenna/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-04 19:44:15 GMT
References:
 • sidebar.php:26
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search submit button Kërkoni Details

Search

Search

Kërkoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
submit button
Date added:
2014-06-04 19:44:13 GMT
References:
 • searchform.php:13
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search … placeholder Kërkim … Details

Search …

Search …

Kërkim …

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
placeholder
Date added:
2014-06-04 19:44:12 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search for: label Kërko për: Details

Search for:

Search for:

Kërko për:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
label
Date added:
2014-06-04 19:44:11 GMT
References:
 • searchform.php:10
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-04 19:43:59 GMT
References:
 • search.php:21
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post List Listë Postimesh Details

Post List

Post List

Listë Postimesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 20:05:44 GMT
References:
 • inc/widget-postlist.php:200
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Display a post list. Shfaqni një listë postimesh. Details

Display a post list.

Display a post list.

Shfaqni një listë postimesh.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 20:05:48 GMT
References:
 • inc/widget-postlist.php:26
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post List (Antenna) Listë Postimesh (Antenna) Details

Post List (Antenna)

Post List (Antenna)

Listë Postimesh (Antenna)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:43:07 GMT
References:
 • inc/widget-postlist.php:23
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post Carousel Rrotullame Postimesh Details

Post Carousel

Post Carousel

Rrotullame Postimesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 20:05:47 GMT
References:
 • inc/widget-postcarousel.php:254
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Transition Style: Stil Tranzicioni: Details

Transition Style:

Transition Style:

Stil Tranzicioni:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:43:07 GMT
References:
 • inc/widget-postcarousel.php:238
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Slide Speed: Shpejtësi Diapozitive Details

Slide Speed:

Slide Speed:

Shpejtësi Diapozitive

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-20 08:43:07 GMT
References:
 • inc/widget-postcarousel.php:227
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 9
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as