Translation of Bouquet: Albanian

72 / 72 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (72) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a> Botuar te <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a> Details

Published at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a>

Published at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a>

Botuar te <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 08:42:47 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:33
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Content and Sidebar Lëndë dhe Anështyllë Details

Content and Sidebar

Content and Sidebar

Lëndë dhe Anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:21:43 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:41
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Headings Tituj Details

Headings

Headings

Tituj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:21:43 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:16
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 17:10:53 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/bouquet/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-width, no sidebar Gjerësi e Plotë, Pa Anështyllë Details

Full-width, no sidebar

Full-width, no sidebar

Gjerësi e Plotë, Pa Anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 14:33:04 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/bouquet/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Bouquet is an elegant, simple theme inspired by the beauty found in flowers. Notable features include two floral schemes, a responsive layout structure that adapts to smaller devices, a right sidebar, a full-width template, support for post formats, custom background, and custom header. Bouquet është një temë e thjeshtë, elegante, e frymëzuar nga bukuria që gjendet te lulet. Ndër veçoritë që ia vlejnë për t&#7218;u përfshihen dy skema florale, një strukturë reaguese skeme grafike që iu përshtatet ekraneve të vegjël, një anështyllë djathtas, një gjedhe në gjerësi të plotë, mbulim formatesh postimi, sfond vetjak, dhe krye vetjake. Details

Bouquet is an elegant, simple theme inspired by the beauty found in flowers. Notable features include two floral schemes, a responsive layout structure that adapts to smaller devices, a right sidebar, a full-width template, support for post formats, custom background, and custom header.

Bouquet is an elegant, simple theme inspired by the beauty found in flowers. Notable features include two floral schemes, a responsive layout structure that adapts to smaller devices, a right sidebar, a full-width template, support for post formats, custom background, and custom header.

Bouquet është një temë e thjeshtë, elegante, e frymëzuar nga bukuria që gjendet te lulet. Ndër veçoritë që ia vlejnë për t&#7218;u përfshihen dy skema florale, një strukturë reaguese skeme grafike që iu përshtatet ekraneve të vegjël, një anështyllë djathtas, një gjedhe në gjerësi të plotë, mbulim formatesh postimi, sfond vetjak, dhe krye vetjake.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 08:43:39 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/bouquet/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me termat tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndoca fjalëkyçe të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-16 09:32:18 GMT
References:
 • search.php:38
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:32:59 GMT
References:
 • search.php:16
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Save Options Ruaji Mundësitë Details

Save Options

Save Options

Ruaji Mundësitë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:32:58 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:106
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Color Scheme Skemë Ngjyrash Details

Color Scheme

Color Scheme

Skemë Ngjyrash

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:32:56 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:71
 • inc/theme-options.php:73
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Options saved Mundësitë u ruajtën Details

Options saved

Options saved

Mundësitë u ruajtën

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:32:55 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:61
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme Options Mundësi Teme Details

Theme Options

Theme Options

Mundësi Teme

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:32:54 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:58
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tiger Lily Zambak Details

Tiger Lily

Tiger Lily

Zambak

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-16 09:32:19 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:42
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Forget-Me-Not Mos-Më-Harro Details

Forget-Me-Not

Forget-Me-Not

Mos-Më-Harro

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-16 09:32:19 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:38
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Pink Dogwood (Default) Pink Dogwood (Parazgjedhje) Details

Pink Dogwood (Default)

Pink Dogwood (Default)

Pink Dogwood (Parazgjedhje)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-16 09:32:19 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:34
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as