Translation of Chateau: Albanian Glossary

100 / 100 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 7
Filter ↓ Sort ↓ All (100) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Chateau Default Header header image description Kryet Parazgjedhje për Chateau-në Details

Chateau Default Header

Chateau Default Header

Kryet Parazgjedhje për Chateau-në

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
header image description
Date added:
2018-11-29 08:54:23 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • inc/custom-header.php:34
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full width Template Gjedhe me Gjerësi të Plotë Details

Full width Template

Full width Template

Gjedhe me Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 14:40:18 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/chateau/page-fullwidth.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer. Chateau është një temë e qëruar dhe minimaliste, për të cilën mund të zgjidhni një skemë ngjyrash të çelët ose të errët. Përmban një krye vetjake, sfond vetjak dhe ngjyrë vetjake theksimesh. Mund të përmbajë deri në gjashtë fusha widget-i; një për në anështyllë dhe pesë për në fundfaqe. Details

Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer.

Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer.

Chateau është një temë e qëruar dhe minimaliste, për të cilën mund të zgjidhni një skemë ngjyrash të çelët ose të errët. Përmban një krye vetjake, sfond vetjak dhe ngjyrë vetjake theksimesh. Mund të përmbajë deri në gjashtë fusha widget-i; një për në anështyllë dhe pesë për në fundfaqe.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 08:38:07 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/chateau/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next post → Postimi pasues → Details

Next post →

Next post →

Postimi pasues →

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:17 GMT
References:
 • single.php:19
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
← Previous post ← Postimi i mëparshëm Details

← Previous post

← Previous post

← Postimi i mëparshëm

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:17 GMT
References:
 • single.php:18
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post navigation Lëvizje te postimet Details

Post navigation

Post navigation

Lëvizje te postimet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:14 GMT
References:
 • single.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:12 GMT
References:
 • sidebar.php:42
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Categories Kategori Details

Categories

Categories

Kategori

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:11 GMT
References:
 • sidebar.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives Arkiva Details

Archives

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:08 GMT
References:
 • sidebar.php:28
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Comments (RSS) Komente (RSS) Details

Comments (RSS)

Comments (RSS)

Komente (RSS)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:06 GMT
References:
 • sidebar.php:23
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Entries (RSS) Zëra (RSS) Details

Entries (RSS)

Entries (RSS)

Zëra (RSS)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:06 GMT
References:
 • sidebar.php:22
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Subscribe Pajtomë Details

Subscribe

Subscribe

Pajtomë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:03 GMT
References:
 • sidebar.php:20
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Go Jepi Details

Go

Go

Jepi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:01 GMT
References:
 • searchform.php:13
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search… Kërkim… Details

Search…

Search…

Kërkim…

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:01 GMT
References:
 • searchform.php:12
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search: Kërko: Details

Search:

Search:

Kërko:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:40:00 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 7
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as