Translation of Chateau: Albanian Glossary

100 / 100 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (100) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (2)
Prio Original string Translation
Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer. Chateau është një temë e qëruar dhe minimaliste, për të cilën mund të zgjidhni një skemë ngjyrash të çelët ose të errët. Përmban një krye vetjake, sfond vetjak dhe ngjyrë vetjale theksimesh. Mund të përmbajë deri në gjashtë fusha widget-i; një për në anështyllë dhe pesë për në fundfaqe. Details

Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer.

Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer.

Chateau është një temë e qëruar dhe minimaliste, për të cilën mund të zgjidhni një skemë ngjyrash të çelët ose të errët. Përmban një krye vetjake, sfond vetjak dhe ngjyrë vetjale theksimesh. Mund të përmbajë deri në gjashtë fusha widget-i; një për në anështyllë dhe pesë për në fundfaqe.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
old
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 08:54:23 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/chateau/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer. Chateau është një temë e qëruar dhe minimaliste, për të cilën mund të zgjidhni një skemë ngjyrash të çelët ose të errët. Përmban një krye vetjake, sfond vetjak dhe ngjyrë vetjake theksimesh. Mund të përmbajë deri në gjashtë fusha widget-i; një për në anështyllë dhe pesë për në fundfaqe. Details

Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer.

Chateau is a clean and minimalistic theme with your choice of a light or dark color scheme. It features a custom header, custom background, and custom accent color. It also has up to six widget areas; one for a sidebar and five in the footer.

Chateau është një temë e qëruar dhe minimaliste, për të cilën mund të zgjidhni një skemë ngjyrash të çelët ose të errët. Përmban një krye vetjake, sfond vetjak dhe ngjyrë vetjake theksimesh. Mund të përmbajë deri në gjashtë fusha widget-i; një për në anështyllë dhe pesë për në fundfaqe.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 08:38:07 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/chateau/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as