Translation of Circa: Albanian Glossary

9 / 9 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (9) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Headings Tituj Details

Headings

Headings

Tituj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Video and Audio Posts Postim Video dhe Audio Details

Video and Audio Posts

Video and Audio Posts

Postim Video dhe Audio

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Quote and Status Posts Postime Citimesh dhe Gjendjeje Details

Quote and Status Posts

Quote and Status Posts

Postime Citimesh dhe Gjendjeje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Circa is a minimal, one-column theme for your personal blog. Post formats are highlighted with an icon surrounded by a circle shape and displayed in a colorful style. The responsive design for this theme looks great on any device, large or small. Circa është një temë minimale, me një shtyllë, për blogun tuaj personal. Formatet e postimit theksohen me një ikonë të qarkuar nga një formë rrethore dhe shfaqen me stile plot ngjyra. Hartimi reagues i kësaj teme duket shumë bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël. Details

Circa is a minimal, one-column theme for your personal blog. Post formats are highlighted with an icon surrounded by a circle shape and displayed in a colorful style. The responsive design for this theme looks great on any device, large or small.

Circa is a minimal, one-column theme for your personal blog. Post formats are highlighted with an icon surrounded by a circle shape and displayed in a colorful style. The responsive design for this theme looks great on any device, large or small.

Circa është një temë minimale, me një shtyllë, për blogun tuaj personal. Formatet e postimit theksohen me një ikonë të qarkuar nga një formë rrethore dhe shfaqen me stile plot ngjyra. Hartimi reagues i kësaj teme duket shumë bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 21:03:37 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/circa/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
on Lato font: on or off on Details

on

on

on

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Lato font: on or off
Comment:
translators: If there are characters in your language that are not supported
by Lato, translate this to 'off'. Do not translate into your own language.
Date added:
2014-06-01 14:46:17 GMT
References:
  • functions.php:38
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
on Gabriela font: on or off on Details

on

on

on

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Gabriela font: on or off
Comment:
translators: If there are characters in your language that are not supported
by Gabriela, translate this to 'off'. Do not translate into your own
language.
Date added:
2014-12-10 21:03:57 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • functions.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme: %1$s by %2$s. Temë: %1$s nga %2$s. Details

Theme: %1$s by %2$s.

Theme: %1$s by %2$s.

Temë: %1$s nga %2$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Proudly powered by %s Bazohet me krenari në %s Details

Proudly powered by %s

Proudly powered by %s

Bazohet me krenari në %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as