Translation of Circa: Albanian Glossary

9 / 9 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (9) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Circa is a minimal, one-column theme for your personal blog. Post formats are highlighted with an icon surrounded by a circle shape and displayed in a colorful style. The responsive design for this theme looks great on any device, large or small. Circa është një temë minimale, me një shtyllë, për blogun tuaj personal. Formatet e postimit theksohen me një ikonë të qarkuar nga një formë rrethore dhe shfaqen me stile plot ngjyra. Hartimi reagues i kësaj teme duket shumë bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël. Details

Circa is a minimal, one-column theme for your personal blog. Post formats are highlighted with an icon surrounded by a circle shape and displayed in a colorful style. The responsive design for this theme looks great on any device, large or small.

Circa is a minimal, one-column theme for your personal blog. Post formats are highlighted with an icon surrounded by a circle shape and displayed in a colorful style. The responsive design for this theme looks great on any device, large or small.

Circa është një temë minimale, me një shtyllë, për blogun tuaj personal. Formatet e postimit theksohen me një ikonë të qarkuar nga një formë rrethore dhe shfaqen me stile plot ngjyra. Hartimi reagues i kësaj teme duket shumë bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 21:03:37 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/circa/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as