Translation of Confit: Albanian Glossary

84 / 84 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (84) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 08:32:20 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:36
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link Hover Kalim Përsipër Lidhjes Details

Link Hover

Link Hover

Kalim Përsipër Lidhjes

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:42:30 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:81
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link Lidhje Details

Link

Link

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:42:30 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:70
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Text Tekst Details

Text

Text

Tekst

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:42:29 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:52
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Base Color Ngjyrë Bazë Details

Base Color

Base Color

Ngjyrë Bazë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:42:29 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:37
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged U etiketua Details

Tagged

Tagged

U etiketua

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: used between list items, there is a space after the comma
Date added:
2017-02-02 04:11:35 GMT
References:
 • content.php:54
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Open Table Widget Widget-i Tryezë e Hapur Details

Open Table Widget

Open Table Widget

Widget-i Tryezë e Hapur

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 08:03:14 GMT
References:
 • inc/wp-open-table/wp-open-table.php:23
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Confit is the perfect theme for restaurants and cafés. With Confit, it’s easier than ever to add (and edit) your menu, and to show off your best dishes and restaurant decoration. Map your location so customers can easily find you, and display phone numbers and business hours with our specialized Contact Info widget. Confit është tema e përsosur për restorante dhe kafe. Me Confit-in është më e lehtë se kurrë të shtoni (dhe përpunoni) menunë tuaj, dhe të nxirrni në pah pjatat tuaja më të mira dhe dekoracionin e restorantit. Hidheni në hartë vendndodhjen tuaj, që klientët t&#8217;ju gjejnë lehtë, dhe shpalosni numrat e telefonit dhe oraret përmes widget-it tonë të specializuar Të Dhëna Kontaktesh. Details

Confit is the perfect theme for restaurants and cafés. With Confit, it’s easier than ever to add (and edit) your menu, and to show off your best dishes and restaurant decoration. Map your location so customers can easily find you, and display phone numbers and business hours with our specialized Contact Info widget.

Confit is the perfect theme for restaurants and cafés. With Confit, it’s easier than ever to add (and edit) your menu, and to show off your best dishes and restaurant decoration. Map your location so customers can easily find you, and display phone numbers and business hours with our specialized Contact Info widget.

Confit është tema e përsosur për restorante dhe kafe. Me Confit-in është më e lehtë se kurrë të shtoni (dhe përpunoni) menunë tuaj, dhe të nxirrni në pah pjatat tuaja më të mira dhe dekoracionin e restorantit. Hidheni në hartë vendndodhjen tuaj, që klientët t&#8217;ju gjejnë lehtë, dhe shpalosni numrat e telefonit dhe oraret përmes widget-it tonë të specializuar Të Dhëna Kontaktesh.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2015-11-03 08:03:14 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/confit/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Testimonials Dëshmi Details

Testimonials

Testimonials

Dëshmi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-05-02 03:39:51 GMT
References:
 • archive-jetpack-testimonial.php:25
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Menu Template Gjedhe Menuje Details

Menu Template

Menu Template

Gjedhe Menuje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2015-11-03 08:03:14 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/confit/page-menu.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; Kërkim &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkim &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:51:41 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:51:38 GMT
References:
 • searchform.php:10
 • searchform.php:12
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:51:34 GMT
References:
 • search.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Download Menu Shkarkoni Menunë Details

Download Menu

Download Menu

Shkarkoni Menunë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 08:03:14 GMT
References:
 • page-menu.php:18
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help. Duket se s&#8217;qemë në gjendje të gjenim ç&#8217;po kërkonit. Ndoshta mund t&#8217;ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se s&#8217;qemë në gjendje të gjenim ç&#8217;po kërkonit. Ndoshta mund t&#8217;ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-11-03 08:03:14 GMT
References:
 • no-results.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as