Translation of Crafty: Albanian

66 / 66 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (66) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
<span class="entry-date"><time datetime="%1$s">%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> <span class="entry-date"><time datetime="%1$s">%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

<span class="entry-date"><time datetime="%1$s">%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="entry-date"><time datetime="%1$s">%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="entry-date"><time datetime="%1$s">%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 11:02:43 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:36
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Accent Color Ngjyrë Theksimi Details

Accent Color

Accent Color

Ngjyrë Theksimi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:44:55 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:48
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Site Title Color Ngjyrë Titulli Sajti Details

Site Title Color

Site Title Color

Ngjyrë Titulli Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:44:55 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:42
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link Hover & Menu Background Kalim Kursori Përsipër & Sfond Menuje Details

Link Hover & Menu Background

Link Hover & Menu Background

Kalim Kursori Përsipër & Sfond Menuje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 11:02:43 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • inc/wpcom-colors.php:36
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link & Primary Accent Color Lidhje & Ngjyrë Parësore Theksimesh Details

Link & Primary Accent Color

Link & Primary Accent Color

Lidhje & Ngjyrë Parësore Theksimesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 06:44:54 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:21
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-Width Page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details

Full-Width Page

Full-Width Page

Faqe Në Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 19:31:17 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/crafty/page-full-width.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Crafty is a general-purpose blogging theme with a bright and playful design. It comes with support for the aside, image, video, quote, and link post formats, a custom header image, custom background, and a widget area in the left column. Crafty është një temë blogjesh për përdorim të përgjithshëm, me një skemë grafike të ndritshme dhe lojcake. Vjen me mbulim për anësore, figura, video, citime, dhe formate lidhjesh postimesh, figurë vetjake kryesh, sfond vetjak, dhe një fushë widget-esh te shtylla e majtë. Details

Crafty is a general-purpose blogging theme with a bright and playful design. It comes with support for the aside, image, video, quote, and link post formats, a custom header image, custom background, and a widget area in the left column.

Crafty is a general-purpose blogging theme with a bright and playful design. It comes with support for the aside, image, video, quote, and link post formats, a custom header image, custom background, and a widget area in the left column.

Crafty është një temë blogjesh për përdorim të përgjithshëm, me një skemë grafike të ndritshme dhe lojcake. Vjen me mbulim për anësore, figura, video, citime, dhe formate lidhjesh postimesh, figurë vetjake kryesh, sfond vetjak, dhe një fushë widget-esh te shtylla e majtë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 11:02:43 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/crafty/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:56:47 GMT
References:
 • sidebar.php:25
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Go Jepi Details

Go

Go

Jepi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:56:46 GMT
References:
 • searchform.php:12
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; Kërkim &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkim &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:56:45 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:56:42 GMT
References:
 • searchform.php:10
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:56:38 GMT
References:
 • search.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help. Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 22:45:22 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • no-results.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:56:36 GMT
References:
 • no-results.php:24
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 14:56:34 GMT
References:
 • no-results.php:20
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as