Translation of Esquire: Albanian Glossary

59 / 59 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (59) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Post Meta Links Lidhje Tejtëdhënash Postimi Details

Post Meta Links

Post Meta Links

Lidhje Tejtëdhënash Postimi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Drop Caps Shkronjë Fillestare e Madhe Details

Drop Caps

Drop Caps

Shkronjë Fillestare e Madhe

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sidebar Anështyllë Details

Sidebar

Sidebar

Anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
An elegant and bold theme featuring multiple, visually distinct, Post Formats. Designed by Matthew Buchanan and inspired by the art direction of Esquire magazine. Një temë elegante dhe muskuloze, që përmban Formate të shumtë Postimesh, të dallueshëm njëri nga tjeri nga ana pamore. Hartuar nga Matthew Buchanan dhe frymëzuar nga vija artistike e revistës Esquire. Details

An elegant and bold theme featuring multiple, visually distinct, Post Formats. Designed by Matthew Buchanan and inspired by the art direction of Esquire magazine.

An elegant and bold theme featuring multiple, visually distinct, Post Formats. Designed by Matthew Buchanan and inspired by the art direction of Esquire magazine.

Një temë elegante dhe muskuloze, që përmban Formate të shumtë Postimesh, të dallueshëm njëri nga tjeri nga ana pamore. Hartuar nga Matthew Buchanan dhe frymëzuar nga vija artistike e revistës Esquire.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 20:56:24 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/esquire/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Published <abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> in <a href="%6$s" title="Return to %7$s" rel="gallery">%7$s</a> Botuar <abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr> te <a href="%3$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%4$s &times; %5$s</a><a href="%6$s" title="Kthehuni te %7$s" rel="gallery">%7$s</a> Details

Published <abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> in <a href="%6$s" title="Return to %7$s" rel="gallery">%7$s</a>

Published <abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> in <a href="%6$s" title="Return to %7$s" rel="gallery">%7$s</a>

Botuar <abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr> te <a href="%3$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%4$s &times; %5$s</a><a href="%6$s" title="Kthehuni te %7$s" rel="gallery">%7$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Matches for: &ldquo;%s&rdquo; &hellip; Përputhje për: &ldquo;%s&rdquo; &hellip; Details

Matches for: &ldquo;%s&rdquo; &hellip;

Matches for: &ldquo;%s&rdquo; &hellip;

Përputhje për: &ldquo;%s&rdquo; &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged with %s &hellip; Etiketuar me %s &hellip; Details

Tagged with %s &hellip;

Tagged with %s &hellip;

Etiketuar me %s &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Filed under %s &hellip; Skeduar nën %s &hellip; Details

Filed under %s &hellip;

Filed under %s &hellip;

Skeduar nën %s &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Posted by %s &hellip; Postuar nga %s &hellip; Details

Posted by %s &hellip;

Posted by %s &hellip;

Postuar nga %s &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Posted in %s &hellip; Postuar te %s &hellip; Details

Posted in %s &hellip;

Posted in %s &hellip;

Postuar te %s &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Posted on %s &hellip; Postuar më %s &hellip; Details

Posted on %s &hellip;

Posted on %s &hellip;

Postuar më %s &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
RSS Feed Prurje RSS Details

RSS Feed

RSS Feed

Prurje RSS

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Skip to content Hidhu te lënda Details

Skip to content

Skip to content

Hidhu te lënda

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Page %s Faqe %s Details

Page %s

Page %s

Faqe %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as