Translation of Fictive: Albanian Glossary

73 / 73 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (73) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Fictive is all about you -- your style, your look, your story. Make it personal with a custom header image, a Gravatar, and links to your favorite social networks. Use Post Formats to dress up your content, add a custom menu and widgets, or keep it simple with a fixed-position header. Fictive është në shërbimin tuaj -- stili juaj, pamja juaj, historia juaj. Bëjeni personal me një figurë vetjake kryesh, një Gravatar, dhe lidhje për te rrjetet tuaj shoqërorë të parapëlqyer. Përdorini Formatet e Postimeve për të zbukuruar lëndën tuaj, shtoni menu dhe widget-e vetjake, ose mbajeni të thjeshtë me një krye me pozicion të fiksuar. Details

Fictive is all about you -- your style, your look, your story. Make it personal with a custom header image, a Gravatar, and links to your favorite social networks. Use Post Formats to dress up your content, add a custom menu and widgets, or keep it simple with a fixed-position header.

Fictive is all about you -- your style, your look, your story. Make it personal with a custom header image, a Gravatar, and links to your favorite social networks. Use Post Formats to dress up your content, add a custom menu and widgets, or keep it simple with a fixed-position header.

Fictive është në shërbimin tuaj -- stili juaj, pamja juaj, historia juaj. Bëjeni personal me një figurë vetjake kryesh, një Gravatar, dhe lidhje për te rrjetet tuaj shoqërorë të parapëlqyer. Përdorini Formatet e Postimeve për të zbukuruar lëndën tuaj, shtoni menu dhe widget-e vetjake, ose mbajeni të thjeshtë me një krye me pozicion të fiksuar.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 09:47:50 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/fictive/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as