Translation of Gazette: Albanian Glossary

80 / 81 Strings (98 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (81) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A clean and flexible theme perfectly suited for minimalist magazine-style sites, personal blogs, or any content-rich site. It allows you to highlight specific articles on the homepage, and to balance readability with a powerful use of photography — all in a layout that works on any device. Një temë e pastër dhe e epshme, e përsosur për sajte minimaliste në stil revistash, blogje personalë, ose çfarëdo sajti të pasur në lëndë. Ju lejon të nxirrni në pah te faqja hyrëse artikuj të veçantë, dhe të baraspeshoni lexueshmërinë me përdorime të fuqishme të fotografisë — e gjitha kjo nën një skemë grafike që funksionon në çfarëdo pajisjeje. Details

A clean and flexible theme perfectly suited for minimalist magazine-style sites, personal blogs, or any content-rich site. It allows you to highlight specific articles on the homepage, and to balance readability with a powerful use of photography — all in a layout that works on any device.

A clean and flexible theme perfectly suited for minimalist magazine-style sites, personal blogs, or any content-rich site. It allows you to highlight specific articles on the homepage, and to balance readability with a powerful use of photography — all in a layout that works on any device.

Një temë e pastër dhe e epshme, e përsosur për sajte minimaliste në stil revistash, blogje personalë, ose çfarëdo sajti të pasur në lëndë. Ju lejon të nxirrni në pah te faqja hyrëse artikuj të veçantë, dhe të baraspeshoni lexueshmërinë me përdorime të fuqishme të fotografisë — e gjitha kjo nën një skemë grafike që funksionon në çfarëdo pajisjeje.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-12 20:49:38 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/gazette/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as