Translation of Gazette: Albanian Glossary

80 / 81 Strings (98 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (81) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
White E bardhë Details

White

White

E bardhë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Light Gray Gri e Çelët Details

Light Gray

Light Gray

Gri e Çelët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Medium Gray Gri Mesatare Details

Medium Gray

Medium Gray

Gri Mesatare

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Dark Gray Gri e Errët Details

Dark Gray

Dark Gray

Gri e Errët

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blue Blu Details

Blue

Blue

Blu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Accent Theksim Details

Accent

Accent

Theksim

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Background Sfond Details

Background

Background

Sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Continue reading %s Vazhdoni leximin %s Details

Continue reading %s

Continue reading %s

Vazhdoni leximin %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: %s: Name of current post.
translators: %s: Name of current post
Date added:
2017-07-17 08:55:50 GMT
Translated by:
dillonberjani
Approved by:
Siobhan (siobhyb)
References:
  • content.php:44
  • inc/extras.php:118
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Unfixed header when scrolling down. You have to log in to add a translation. Details

Unfixed header when scrolling down.

Unfixed header when scrolling down.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A clean and flexible theme perfectly suited for minimalist magazine-style sites, personal blogs, or any content-rich site. It allows you to highlight specific articles on the homepage, and to balance readability with a powerful use of photography — all in a layout that works on any device. Një temë e pastër dhe e epshme, e përsosur për sajte minimaliste në stil revistash, blogje personalë, ose çfarëdo sajti të pasur në lëndë. Ju lejon të nxirrni në pah te faqja hyrëse artikuj të veçantë, dhe të baraspeshoni lexueshmërinë me përdorime të fuqishme të fotografisë — e gjitha kjo nën një skemë grafike që funksionon në çfarëdo pajisjeje. Details

A clean and flexible theme perfectly suited for minimalist magazine-style sites, personal blogs, or any content-rich site. It allows you to highlight specific articles on the homepage, and to balance readability with a powerful use of photography — all in a layout that works on any device.

A clean and flexible theme perfectly suited for minimalist magazine-style sites, personal blogs, or any content-rich site. It allows you to highlight specific articles on the homepage, and to balance readability with a powerful use of photography — all in a layout that works on any device.

Një temë e pastër dhe e epshme, e përsosur për sajte minimaliste në stil revistash, blogje personalë, ose çfarëdo sajti të pasur në lëndë. Ju lejon të nxirrni në pah te faqja hyrëse artikuj të veçantë, dhe të baraspeshoni lexueshmërinë me përdorime të fuqishme të fotografisë — e gjitha kjo nën një skemë grafike që funksionon në çfarëdo pajisjeje.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-12 20:49:38 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/gazette/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
on Lora font: on or off on Details

on

on

on

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Lora font: on or off
Comment:
translators: If there are characters in your language that are not supported
by Lora, translate this to 'off'. Do not translate into your own language.
Date added:
2015-05-08 03:44:54 GMT
References:
  • functions.php:203
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous post: Postimi i mëparshëm: Details

Previous post:

Previous post:

Postimi i mëparshëm:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous I mëparshmi Details

Previous

Previous

I mëparshmi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next post: Postimi pasues: Details

Next post:

Next post:

Postimi pasues:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next Pasuesja Details

Next

Next

Pasuesja

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as