Translation of Grisaille: Albanian Glossary

70 / 70 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (70) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Hover Kalim Kursori Përsipër Lidhjesh Details

Links Hover

Links Hover

Kalim Kursori Përsipër Lidhjesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tags: Etiketa: Details

Tags:

Tags:

Etiketa:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: used between list items, there is a space after the comma
Date added:
2017-02-04 04:25:26 GMT
References:
  • archive.php:80
  • index.php:61
  • search.php:45
  • single.php:42
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A classic two-column design adjusted for mobile browsing. Both featured images and Sticky posts are supported. Twitter, Facebook, and Google Plus Theme Options available, as well as custom menus, header image, and background. It's pronounced "griz-eye". Një hartim grafik klasik dyshtyllësh, i përshtatur për shfletim në celularë. Mbulon si figura të zgjedhura, ashtu edhe postime të fiksuar. Me Mundësi Teme për Twitter, Facebook, dhe Google, si edhe menu, figura kryesh dhe sfonde të personalizueshëm. Shqiptohet "grizaj". Details

A classic two-column design adjusted for mobile browsing. Both featured images and Sticky posts are supported. Twitter, Facebook, and Google Plus Theme Options available, as well as custom menus, header image, and background. It's pronounced "griz-eye".

A classic two-column design adjusted for mobile browsing. Both featured images and Sticky posts are supported. Twitter, Facebook, and Google Plus Theme Options available, as well as custom menus, header image, and background. It's pronounced "griz-eye".

Një hartim grafik klasik dyshtyllësh, i përshtatur për shfletim në celularë. Mbulon si figura të zgjedhura, ashtu edhe postime të fiksuar. Me Mundësi Teme për Twitter, Facebook, dhe Google, si edhe menu, figura kryesh dhe sfonde të personalizueshëm. Shqiptohet "grizaj".

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 18:36:15 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/grisaille/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta: Meta: Details

Meta:

Meta:

Meta:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives: Arkiva: Details

Archives:

Archives:

Arkiva:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Categories: Kategori: Details

Categories:

Categories:

Kategori:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Bookmarks: Faqerojtësa: Details

Bookmarks:

Bookmarks:

Faqerojtësa:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Add social networking icons to the top of the theme by entering the URLs to your profiles. Shtoni në krye të temës ikona rrjetesh shoqërore, duke dhënë URL te profilet tuaj në to. Details

Add social networking icons to the top of the theme by entering the URLs to your profiles.

Add social networking icons to the top of the theme by entering the URLs to your profiles.

Shtoni në krye të temës ikona rrjetesh shoqërore, duke dhënë URL te profilet tuaj në to.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%s Theme Options Mundësi Teme %s Details

%s Theme Options

%s Theme Options

Mundësi Teme %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Enter your Google&#43; URL Jepni URL-në tuaj Google Details

Enter your Google&#43; URL

Enter your Google&#43; URL

Jepni URL-në tuaj Google

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as