Translation of Hero: Albanian

76 / 77 Strings (98 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (77) Untranslated (1) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 08:32:20 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Please <a href="%1$s">add a tag</a> to the posts you want to display in the callout areas. The option of assigning a post to each of the three callout areas will then appear here. Ju lutemi, <a href="%1$s">shtoni një etiketë</a> te postimet që doni të shfaqen te fusha thirrjesh. Mundësia e përshoqërimit të një postimi me një nga tre fushat e thirrjeve do të shfaqet këtu mandej. Details

Please <a href="%1$s">add a tag</a> to the posts you want to display in the callout areas. The option of assigning a post to each of the three callout areas will then appear here.

Please <a href="%1$s">add a tag</a> to the posts you want to display in the callout areas. The option of assigning a post to each of the three callout areas will then appear here.

Ju lutemi, <a href="%1$s">shtoni një etiketë</a> te postimet që doni të shfaqen te fusha thirrjesh. Mundësia e përshoqërimit të një postimi me një nga tre fushat e thirrjeve do të shfaqet këtu mandej.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 09:23:26 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • inc/theme-options/customizer.php:63
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Template Gjedhe me Gjerësi të Plotë Details

Full Width Template

Full Width Template

Gjedhe me Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 15:49:18 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/hero/page-templates/full-width.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Front Page Template Gjedhe Faqeje Ballore Details

Front Page Template

Front Page Template

Gjedhe Faqeje Ballore

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 09:20:58 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/hero/page-templates/front-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A very neat and clean, black and red business theme. The theme supports sidebar and footer widgets, and simple and neat typography. It also has a front page template with featured post slider and promotional callout areas. Një temë biznesi shumë e përkorë dhe e qëruar, e zezë me të kuqe. Tema mbulon widget-e anështylle dhe fundfaqeje, dhe një tipografi të thjeshtë the të përkorë. Përmban gjithashtu një gjedhe faqeje ballore me një rrëshqitës postimesh të zgjedhura dhe fusha thirrjesh promocionale. Details

A very neat and clean, black and red business theme. The theme supports sidebar and footer widgets, and simple and neat typography. It also has a front page template with featured post slider and promotional callout areas.

A very neat and clean, black and red business theme. The theme supports sidebar and footer widgets, and simple and neat typography. It also has a front page template with featured post slider and promotional callout areas.

Një temë biznesi shumë e përkorë dhe e qëruar, e zezë me të kuqe. Tema mbulon widget-e anështylle dhe fundfaqeje, dhe një tipografi të thjeshtë the të përkorë. Përmban gjithashtu një gjedhe faqeje ballore me një rrëshqitës postimesh të zgjedhura dhe fusha thirrjesh promocionale.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 09:25:24 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/hero/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Permalink to %s Permalidhje te %s Details

Permalink to %s

Permalink to %s

Permalidhje te %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:49:14 GMT
References:
 • slider.php:19
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:49:10 GMT
References:
 • sidebar.php:25
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; Kërkim &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkim &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:49:09 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:49:04 GMT
References:
 • searchform.php:10
 • searchform.php:12
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:48:59 GMT
References:
 • search.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Read More Lexoni Më Tepër Details

Read More

Read More

Lexoni Më Tepër

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:48:58 GMT
References:
 • promos.php:56
 • promos.php:78
 • promos.php:100
 • slider.php:26
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<a class="more" href="%s">Read More</a> <a class="more" href="%s">Lexoni Më Tepër</a> Details

<a class="more" href="%s">Read More</a>

<a class="more" href="%s">Read More</a>

<a class="more" href="%s">Lexoni Më Tepër</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:48:58 GMT
References:
 • promos.php:31
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help. Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 14:29:57 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • no-results.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:48:54 GMT
References:
 • no-results.php:24
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 15:48:51 GMT
References:
 • no-results.php:20
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as