Translation of Hum: Albanian Glossary

6 / 6 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (6) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Hover Accent Theksim Kalim Përsipër Details

Hover Accent

Hover Accent

Theksim Kalim Përsipër

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Site Title & Links Titull & Lidhje Sajti Details

Site Title & Links

Site Title & Links

Titull & Lidhje Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A responsive theme designed to show off a stream of posts, quotes, and images. Add a custom logo to stand out from the crowd. Hum builds off Twenty Eleven, so you get all of the goodness of a WordPress core theme included. Një temë reaguese, e konceptuar për të nxjerrë në pah një rrjedhë postimesh, citimesh dhe figurash. Që të bini në sy, shtoni një logo vetjake. Hum ngrihet mbi temën Twenty Eleven, ndaj përfitoni gjithë lëngun e një teme bazë të WordPress-it. Details

A responsive theme designed to show off a stream of posts, quotes, and images. Add a custom logo to stand out from the crowd. Hum builds off Twenty Eleven, so you get all of the goodness of a WordPress core theme included.

A responsive theme designed to show off a stream of posts, quotes, and images. Add a custom logo to stand out from the crowd. Hum builds off Twenty Eleven, so you get all of the goodness of a WordPress core theme included.

Një temë reaguese, e konceptuar për të nxjerrë në pah një rrjedhë postimesh, citimesh dhe figurash. Që të bini në sy, shtoni një logo vetjake. Hum ngrihet mbi temën Twenty Eleven, ndaj përfitoni gjithë lëngun e një teme bazë të WordPress-it.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 09:17:54 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/hum/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme: %1$s by %2$s. Temë: %1$s nga %2$s. Details

Theme: %1$s by %2$s.

Theme: %1$s by %2$s.

Temë: %1$s nga %2$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Proudly powered by %s Bazohet me krenari në %s Details

Proudly powered by %s

Proudly powered by %s

Bazohet me krenari në %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A Semantic Personal Publishing Platform Platformë Semantike Publikimesh Personale Details

A Semantic Personal Publishing Platform

A Semantic Personal Publishing Platform

Platformë Semantike Publikimesh Personale

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as