Translation of Manifest: Albanian Glossary

48 / 48 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (48) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Manifest is a clean and streamlined theme, with great care for typography, that focuses on the content and not the distractions. It comes with support for several post formats, including image, link, and aside, with the option of adding a subtle header image to bring a personal touch to the design. Manifest-i është një temë e qëruar, e hajthme, me përkujdesje të madhe për tipografinë, që përqendrohet te lënda dhe jo te gjërat që tërheqin vëmendjen. Përmban mbulim për disa formate postimesh, përfshi figura, lidhje dhe mënjana, dhe mundësinë e shtimit të një figurë të hollë kryeje për të sjellë një grimë personale te dizajni. Details

Manifest is a clean and streamlined theme, with great care for typography, that focuses on the content and not the distractions. It comes with support for several post formats, including image, link, and aside, with the option of adding a subtle header image to bring a personal touch to the design.

Manifest is a clean and streamlined theme, with great care for typography, that focuses on the content and not the distractions. It comes with support for several post formats, including image, link, and aside, with the option of adding a subtle header image to bring a personal touch to the design.

Manifest-i është një temë e qëruar, e hajthme, me përkujdesje të madhe për tipografinë, që përqendrohet te lënda dhe jo te gjërat që tërheqin vëmendjen. Përmban mbulim për disa formate postimesh, përfshi figura, lidhje dhe mënjana, dhe mundësinë e shtimit të një figurë të hollë kryeje për të sjellë një grimë personale te dizajni.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-30 18:39:13 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/manifest/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as