Translation of Manifest: Albanian

48 / 48 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 4
Filter ↓ Sort ↓ All (48) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Buttons Butona Details

Buttons

Buttons

Butona

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 07:51:58 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:30
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 16:17:28 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/manifest/links.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives Arkiva Details

Archives

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 16:17:20 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/manifest/archives.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Manifest is a clean and streamlined theme, with great care for typography, that focuses on the content and not the distractions. It comes with support for several post formats, including image, link, and aside, with the option of adding a subtle header image to bring a personal touch to the design. Manifest-i është një temë e qëruar, e hajthme, me përkujdesje të madhe për tipografinë, që përqendrohet te lënda dhe jo te gjërat që tërheqin vëmendjen. Përmban mbulim për disa formate postimesh, përfshi figura, lidhje dhe mënjana, dhe mundësinë e shtimit të një figurë të hollë kryeje për të sjellë një grimë personale te dizajni. Details

Manifest is a clean and streamlined theme, with great care for typography, that focuses on the content and not the distractions. It comes with support for several post formats, including image, link, and aside, with the option of adding a subtle header image to bring a personal touch to the design.

Manifest is a clean and streamlined theme, with great care for typography, that focuses on the content and not the distractions. It comes with support for several post formats, including image, link, and aside, with the option of adding a subtle header image to bring a personal touch to the design.

Manifest-i është një temë e qëruar, e hajthme, me përkujdesje të madhe për tipografinë, që përqendrohet te lënda dhe jo te gjërat që tërheqin vëmendjen. Përmban mbulim për disa formate postimesh, përfshi figura, lidhje dhe mënjana, dhe mundësinë e shtimit të një figurë të hollë kryeje për të sjellë një grimë personale te dizajni.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-30 18:39:13 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/manifest/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next Post » Postimi pasues » Details

Next Post »

Next Post »

Postimi pasues »

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:19 GMT
References:
 • single.php:19
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
« Previous Post « Postimi i Mëparshëm Details

« Previous Post

« Previous Post

« Postimi i Mëparshëm

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 14:41:41 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • single.php:18
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results Përfundime Kërkimi Details

Search Results

Search Results

Përfundime Kërkimi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:17 GMT
References:
 • search.php:19
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Edit Përpunoni Details

Edit

Edit

Përpunoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:06 GMT
References:
 • page.php:26
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Newer » Më të reja » Details

Newer »

Newer »

Më të reja »

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:05 GMT
References:
 • index.php:22
 • search.php:48
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
« Older « Më të vjetra Details

« Older

« Older

« Më të vjetra

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:04 GMT
References:
 • index.php:21
 • search.php:47
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, no posts matched your criteria. Na ndjeni, nuk pati postime me përputhje kundrejt kushtit tuaj. Details

Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.

Na ndjeni, nuk pati postime me përputhje kundrejt kushtit tuaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:03 GMT
References:
 • image.php:53
 • single.php:24
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Back to Gallery Mbrapsht te Galeria Details

Back to Gallery

Back to Gallery

Mbrapsht te Galeria

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:02 GMT
References:
 • image.php:45
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Home Hyrje Details

Home

Home

Hyrje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:17:01 GMT
References:
 • header.php:34
 • header.php:43
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Page %s Faqe %s Details

Page %s

Page %s

Faqe %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 16:16:53 GMT
References:
 • functions.php:206
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Footer area two Fusha e dytë për fundfaqe Details

Footer area two

Footer area two

Fusha e dytë për fundfaqe

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 14:42:05 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • functions.php:123
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 4
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as