Translation of Matala: Albanian

79 / 79 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (79) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Matala is a colorful, textured theme that supports two widget areas, six post formats, and several customization options, including custom background, custom header and an optional random image gallery on single image pages. Matala është një temë plot ngjyra, me teksturë, që mbulon dy zona widget-esh, gjashtë formate postimesh, dhe disa mundësi personalizimi, përfshi sfonde të përshtatur, krye të përshtatur dhe një galeri figurash që shfaqen kuturu, një figurë, një faqe. Details

Matala is a colorful, textured theme that supports two widget areas, six post formats, and several customization options, including custom background, custom header and an optional random image gallery on single image pages.

Matala is a colorful, textured theme that supports two widget areas, six post formats, and several customization options, including custom background, custom header and an optional random image gallery on single image pages.

Matala është një temë plot ngjyra, me teksturë, që mbulon dy zona widget-esh, gjashtë formate postimesh, dhe disa mundësi personalizimi, përfshi sfonde të përshtatur, krye të përshtatur dhe një galeri figurash që shfaqen kuturu, një figurë, një faqe.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2014-12-30 16:39:28 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/matala/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as