Translation of Misty Lake: Albanian Glossary

83 / 83 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (83) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (2)
Prio Original string Translation
Misty Lake gives you a tranquil, mellow backdrop on which you can let your content shine. It supports five post formats, a sidebar, custom menu, custom header, and custom background. Liqeni i Mjegullt ju jep një perde të qetë, të ëmbël, në të cilin mund të lini të ndrisë lënda juaj. Mbulon pesë formate postime, një anështyllë, menu vetjake, krye vetjake, dhe sfond vetjak. Details

Misty Lake gives you a tranquil, mellow backdrop on which you can let your content shine. It supports five post formats, a sidebar, custom menu, custom header, and custom background.

Misty Lake gives you a tranquil, mellow backdrop on which you can let your content shine. It supports five post formats, a sidebar, custom menu, custom header, and custom background.

Liqeni i Mjegullt ju jep një perde të qetë, të ëmbël, në të cilin mund të lini të ndrisë lënda juaj. Mbulon pesë formate postime, një anështyllë, menu vetjake, krye vetjake, dhe sfond vetjak.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
old
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 21:27:30 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/misty-lake/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Misty Lake gives you a tranquil, mellow backdrop on which you can let your content shine. It supports five post formats, a sidebar, custom menu, custom header, and custom background. Liqeni i Mjegullt ju jep një perde të qetë, të ëmbël, përmes të cilësn mund të lini të ndrisë lënda juaj. Mbulon pesë formate postimesh, një anështyllë, menu vetjake, krye vetjake, dhe sfond vetjak. Details

Misty Lake gives you a tranquil, mellow backdrop on which you can let your content shine. It supports five post formats, a sidebar, custom menu, custom header, and custom background.

Misty Lake gives you a tranquil, mellow backdrop on which you can let your content shine. It supports five post formats, a sidebar, custom menu, custom header, and custom background.

Liqeni i Mjegullt ju jep një perde të qetë, të ëmbël, përmes të cilësn mund të lini të ndrisë lënda juaj. Mbulon pesë formate postimesh, një anështyllë, menu vetjake, krye vetjake, dhe sfond vetjak.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 15:37:08 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/misty-lake/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as