Translation of Nishita: Albanian Glossary

61 / 61 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (61) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A simple, elegantly styled photoblog theme. Includes dark or light color schemes, wide or narrow layout choice, three footer widgets areas, and an optional sidebar. Një temë e thjeshtë fotoblogjesh, e stilizuar me elegancë. Përfshin skema ngjyrash të errëta dhe të çelëta, mundësi skeme të gjerë ose të ngushtë, tre fusha widget-esh fundfaqesh, dhe një anështyllë opsionale. Details

A simple, elegantly styled photoblog theme. Includes dark or light color schemes, wide or narrow layout choice, three footer widgets areas, and an optional sidebar.

A simple, elegantly styled photoblog theme. Includes dark or light color schemes, wide or narrow layout choice, three footer widgets areas, and an optional sidebar.

Një temë e thjeshtë fotoblogjesh, e stilizuar me elegancë. Përfshin skema ngjyrash të errëta dhe të çelëta, mundësi skeme të gjerë ose të ngushtë, tre fusha widget-esh fundfaqesh, dhe një anështyllë opsionale.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 17:50:47 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/nishita/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as