Translation of P2: Albanian Glossary

141 / 144 Strings (97 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 10
Filter ↓ Sort ↓ All (144) Untranslated (3) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Link Hover Kalim Kursori Përsipër Lidhjes Details

Link Hover

Link Hover

Kalim Kursori Përsipër Lidhjes

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 15:03:10 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • inc/wpcom-colors.php:48
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Site Title & Links Titull & Lidhje Sajti Details

Site Title & Links

Site Title & Links

Titull & Lidhje Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 15:03:00 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • inc/wpcom-colors.php:41
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sticky Posts Postime Ngjitëse Details

Sticky Posts

Sticky Posts

Postime Ngjitëse

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:12:26 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:23
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 09:08:31 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/p2/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
P2 Classic P2 Classic Details

P2 Classic

P2 Classic

P2 Classic

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Theme Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 12:40:09 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/p2/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more. Blogim me shpejtësinë e mendimit. P2 e shndërron një blog të qetë në një superblog me veçori të tilla si komentime brendazi, një formular postimesh drejt e te faqja hyrëse, përpunim brendazi të postimeve dhe komenteve, përditësime të atypëratyshme, dhe plot të tjera. Details

Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more.

Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more.

Blogim me shpejtësinë e mendimit. P2 e shndërron një blog të qetë në një superblog me veçori të tilla si komentime brendazi, një formular postimesh drejt e te faqja hyrëse, përpunim brendazi të postimeve dhe komenteve, përditësime të atypëratyshme, dhe plot të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 22:07:41 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/p2/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged: %s Etiketuar me: %s Details

Tagged: %s

Tagged: %s

Etiketuar me: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 15:03:31 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • tag.php:14
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%title → Next post link %title → Details

%title →

%title →

%title →

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Next post link
Date added:
2014-06-01 17:21:09 GMT
References:
 • single.php:43
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
← %title Previous post link ← %title Details

← %title

← %title

← %title

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Previous post link
Date added:
2014-06-01 17:21:09 GMT
References:
 • single.php:42
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
No posts found! Nuk u gjetën postime! Details

No posts found!

No posts found!

Nuk u gjetën postime!

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:21:08 GMT
References:
 • search.php:31
 • tag.php:33
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:21:02 GMT
References:
 • search.php:14
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Post it Postojeni Details

Post it

Post it

Postojeni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:21:01 GMT
References:
 • post-form.php:75
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Link Lidhje Details

Link

Link

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:21:01 GMT
References:
 • post-form.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Quote Citim Details

Quote

Quote

Citim

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-16 22:07:42 GMT
References:
 • post-form.php:34
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Blog Post Postim Blogu Details

Blog Post

Blog Post

Postim Blogu

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:20:59 GMT
References:
 • post-form.php:33
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 10
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as