Translation of P2: Albanian Glossary

141 / 144 Strings (97 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (144) Untranslated (3) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more. Blogim me shpejtësinë e mendimit. P2 e shndërron një blog të qetë në një superblog me veçori të tilla si komentime brendazi, një formular postimesh drejt e te faqja hyrëse, përpunim brendazi të postimeve dhe komenteve, përditësime të atypëratyshme, dhe plot të tjera. Details

Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more.

Blogging at the speed of thought. P2 transforms a mild-mannered blog into a super-blog with features like inline comments, a posting form right on the homepage, inline editing of posts and comments, real-time updates, and much more.

Blogim me shpejtësinë e mendimit. P2 e shndërron një blog të qetë në një superblog me veçori të tilla si komentime brendazi, një formular postimesh drejt e te faqja hyrëse, përpunim brendazi të postimeve dhe komenteve, përditësime të atypëratyshme, dhe plot të tjera.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 22:07:41 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/p2/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as