Translation of Parament: Albanian Glossary

50 / 50 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (50) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Parament is a great all-purpose theme featuring a dark color scheme with bright orange highlights and a textured background. Add your own personal flair by uploading a custom header or background image. Parament's full-width image template allows your images to display as large as possible for maximum impact. Parament është një temë e fortë e përgjithshme që përmban një skemë të errët ngjyrash me theksime në ngjyrë portokalli të ndritshme dhe sfond me teksturë. Shtoni prekjen tuaj personale duke ngarkuar një figurë vetjake për kryet apo sfondin. Gjedhja në gjerësi të plotë për figurat në Parament lejon shfaqjen e figurave tuaja aq gjerë sa mundet, për maksimumin e përshtypjes. Details

Parament is a great all-purpose theme featuring a dark color scheme with bright orange highlights and a textured background. Add your own personal flair by uploading a custom header or background image. Parament's full-width image template allows your images to display as large as possible for maximum impact.

Parament is a great all-purpose theme featuring a dark color scheme with bright orange highlights and a textured background. Add your own personal flair by uploading a custom header or background image. Parament's full-width image template allows your images to display as large as possible for maximum impact.

Parament është një temë e fortë e përgjithshme që përmban një skemë të errët ngjyrash me theksime në ngjyrë portokalli të ndritshme dhe sfond me teksturë. Shtoni prekjen tuaj personale duke ngarkuar një figurë vetjake për kryet apo sfondin. Gjedhja në gjerësi të plotë për figurat në Parament lejon shfaqjen e figurave tuaja aq gjerë sa mundet, për maksimumin e përshtypjes.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2019-03-28 18:10:16 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/parament/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as