Translation of Photographer: Albanian Glossary

68 / 149 Strings (45 %)

Note: These translations will only be activated on WordPress.com when 85% of the strings have been translated. Currently only 45% are translated.

Validator: bujku. More information.

1 2 3 10
Filter ↓ Sort ↓ All (149) Untranslated (81) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Link Hover Color Ngjyrë Për Kalim Kursori Përsipër Lidhjes Details

Link Hover Color

Link Hover Color

Ngjyrë Për Kalim Kursori Përsipër Lidhjes

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 05:08:59 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:38
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Background Sfond Details

Background

Background

Sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 05:08:59 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Enter the link to your LinkedIn profile. You have to log in to add a translation. Details

Enter the link to your LinkedIn profile.

Enter the link to your LinkedIn profile.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • admin/theme-options.php:530
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
LinkedIn Link Lidhje për te LinkedIn Details

LinkedIn Link

LinkedIn Link

Lidhje për te LinkedIn

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-10-29 03:31:19 GMT
References:
 • admin/theme-options.php:81
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Slideshow Page You have to log in to add a translation. Details

Slideshow Page

Slideshow Page

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
Comment:
Template Name of the plugin/theme
References:
 • wp-content/themes/premium/photographer/template-slideshow.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Portfolio Page You have to log in to add a translation. Details

Portfolio Page

Portfolio Page

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
Comment:
Template Name of the plugin/theme
References:
 • wp-content/themes/premium/photographer/template-portfolio.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Home Page Faqe hyrëse Details

Home Page

Home Page

Faqe hyrëse

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-06 00:14:30 GMT
References:
 • wp-content/themes/premium/photographer/template-home.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Gjerësi e Plotë Details

Full Width

Full Width

Gjerësi e Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-06 00:14:27 GMT
References:
 • wp-content/themes/premium/photographer/template-full.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A beautifully simple solution for showcasing photos professionally. The theme features 1, 2 and 3-column layout options, a slideshow page template, homepage featured slideshow and responsive framework for displaying content seamlessly across mobile devices. Një zgjidhje e thjeshtë, e bukur, për shfaqje profesionale fotosh. Tema përmban mundësi për skemë portofol me 1, 2 dhe 3 shtylla, një gjedhe për faqe diapozitivash, shfaqje diapozitivash te faqja hyrëse dhe mekanizëm reagues, për shfaqje të pacen të lëndës në çfarëdo pajisje celulare. Details

A beautifully simple solution for showcasing photos professionally. The theme features 1, 2 and 3-column layout options, a slideshow page template, homepage featured slideshow and responsive framework for displaying content seamlessly across mobile devices.

A beautifully simple solution for showcasing photos professionally. The theme features 1, 2 and 3-column layout options, a slideshow page template, homepage featured slideshow and responsive framework for displaying content seamlessly across mobile devices.

Një zgjidhje e thjeshtë, e bukur, për shfaqje profesionale fotosh. Tema përmban mundësi për skemë portofol me 1, 2 dhe 3 shtylla, një gjedhe për faqe diapozitivash, shfaqje diapozitivash te faqja hyrëse dhe mekanizëm reagues, për shfaqje të pacen të lëndës në çfarëdo pajisje celulare.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-08 22:46:16 GMT
Approved by:
Yoav (yoavf)
References:
 • wp-content/themes/premium/photographer/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, no posts matched your criteria. Na ndjeni, nuk pati postime me përputhje kundrejt kushtit tuaj. Details

Sorry, no posts matched your criteria.

Sorry, no posts matched your criteria.

Na ndjeni, nuk pati postime me përputhje kundrejt kushtit tuaj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-06 00:13:54 GMT
References:
 • loop-page.php:27
 • loop-single.php:49
 • template-full.php:59
 • template-slideshow.php:85
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous I mëparshmi Details

Previous

Previous

I mëparshmi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-06 00:13:49 GMT
References:
 • loop-home.php:24
 • loop-page.php:13
 • loop-single.php:26
 • template-full.php:45
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next Pasuesja Details

Next

Next

Pasuesja

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-06 00:13:44 GMT
References:
 • loop-home.php:23
 • loop-page.php:12
 • loop-single.php:25
 • template-full.php:44
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Pages: Faqe: Details

Pages:

Pages:

Faqe:

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-06 00:13:04 GMT
References:
 • loop-home.php:18
 • loop-page.php:7
 • loop-single.php:20
 • template-full.php:39
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Try searching for the page you are looking for or using the navigation in the header or sidebar You have to log in to add a translation. Details

Try searching for the page you are looking for or using the navigation in the header or sidebar

Try searching for the page you are looking for or using the navigation in the header or sidebar

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • loop-blog.php:50
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
We're sorry, but the page you're looking for isn't here. You have to log in to add a translation. Details

We're sorry, but the page you're looking for isn't here.

We're sorry, but the page you're looking for isn't here.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
untranslated
References:
 • loop-blog.php:49
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 10
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as