Translation of Quadra: Albanian Glossary

9 / 9 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (9) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Quadra is a tumblelog-style theme for your personal blog. Featured images are supported, and different post formats are highlighted with a unique icon in a square shape. The design is responsive and looks great on any device, large or small. Quadra është një temë në stil <em>tumblelog</em> për blogun tuaj personal. Mbulon figura të zgjedhura, dhe formate të ndryshëm postimi theksohen me një ikonë unike në formë katrore. Skema grafike është reaguese dhe duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël. Details

Quadra is a tumblelog-style theme for your personal blog. Featured images are supported, and different post formats are highlighted with a unique icon in a square shape. The design is responsive and looks great on any device, large or small.

Quadra is a tumblelog-style theme for your personal blog. Featured images are supported, and different post formats are highlighted with a unique icon in a square shape. The design is responsive and looks great on any device, large or small.

Quadra është një temë në stil <em>tumblelog</em> për blogun tuaj personal. Mbulon figura të zgjedhura, dhe formate të ndryshëm postimi theksohen me një ikonë unike në formë katrore. Skema grafike është reaguese dhe duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 16:05:37 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/quadra/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as