Translation of Quadra: Albanian Glossary

9 / 9 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (9) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Headings Tituj Details

Headings

Headings

Tituj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Video and Audio Posts Postime Video dhe Audio Details

Video and Audio Posts

Video and Audio Posts

Postime Video dhe Audio

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Quote and Status Posts Postime Citimesh dhe Gjendjeje Details

Quote and Status Posts

Quote and Status Posts

Postime Citimesh dhe Gjendjeje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Quadra is a tumblelog-style theme for your personal blog. Featured images are supported, and different post formats are highlighted with a unique icon in a square shape. The design is responsive and looks great on any device, large or small. Quadra është një temë në stil <em>tumblelog</em> për blogun tuaj personal. Mbulon figura të zgjedhura, dhe formate të ndryshëm postimi theksohen me një ikonë unike në formë katrore. Skema grafike është reaguese dhe duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël. Details

Quadra is a tumblelog-style theme for your personal blog. Featured images are supported, and different post formats are highlighted with a unique icon in a square shape. The design is responsive and looks great on any device, large or small.

Quadra is a tumblelog-style theme for your personal blog. Featured images are supported, and different post formats are highlighted with a unique icon in a square shape. The design is responsive and looks great on any device, large or small.

Quadra është një temë në stil <em>tumblelog</em> për blogun tuaj personal. Mbulon figura të zgjedhura, dhe formate të ndryshëm postimi theksohen me një ikonë unike në formë katrore. Skema grafike është reaguese dhe duket bukur në çfarëdo pajisje, të madhe apo të vogël.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 16:05:37 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/quadra/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 09:08:31 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/quadra/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
on PT Serif font: on or off on Details

on

on

on

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
PT Serif font: on or off
Comment:
translators: If there are characters in your language that are not supported
by PT Serif, translate this to 'off'. Do not translate into your own
language.
Date added:
2014-06-01 17:52:25 GMT
References:
  • functions.php:28
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Theme: %1$s by %2$s. Temë: %1$s nga %2$s. Details

Theme: %1$s by %2$s.

Theme: %1$s by %2$s.

Temë: %1$s nga %2$s.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Proudly powered by %s Bazohet me krenari në %s Details

Proudly powered by %s

Proudly powered by %s

Bazohet me krenari në %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as