Translation of Quintus: Albanian Glossary

66 / 66 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (66) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="image-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> <span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="image-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="image-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="image-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="image-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 16:07:02 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:31
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Dates Data Details

Dates

Dates

Data

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:27:32 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:41
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Comments and Accents Komente dhe Theksime Details

Comments and Accents

Comments and Accents

Komente dhe Theksime

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:27:32 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:27
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 09:08:31 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/quintus/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-width, no sidebar Gjerësi e plotë, pa anështyllë Details

Full-width, no sidebar

Full-width, no sidebar

Gjerësi e plotë, pa anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 22:54:26 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/quintus/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A theme that has an old-style appeal with semi-academic graciousness and elegant typography. Fitting for displaying either text or images, Quintus offers a fresh look with room for customization, including custom backgrounds, menus, header images, and the option to publish short aside posts. Një temë me një tërheqje prej kohësh të dikurshme, me hire gjysmë-akademike dhe tipografi elegante. E përshtatshme për të shfaqur qoftë tekst, qoftë figura, Kuintus ofron një pamje të re dhe hapësirë për përshtatje, përfshi sfonde, menu, figura kryesh vetjake dhe mundësinë për të botuar postime të shkurtra anësore. Details

A theme that has an old-style appeal with semi-academic graciousness and elegant typography. Fitting for displaying either text or images, Quintus offers a fresh look with room for customization, including custom backgrounds, menus, header images, and the option to publish short aside posts.

A theme that has an old-style appeal with semi-academic graciousness and elegant typography. Fitting for displaying either text or images, Quintus offers a fresh look with room for customization, including custom backgrounds, menus, header images, and the option to publish short aside posts.

Një temë me një tërheqje prej kohësh të dikurshme, me hire gjysmë-akademike dhe tipografi elegante. E përshtatshme për të shfaqur qoftë tekst, qoftë figura, Kuintus ofron një pamje të re dhe hapësirë për përshtatje, përfshi sfonde, menu, figura kryesh vetjake dhe mundësinë për të botuar postime të shkurtra anësore.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 22:54:26 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/quintus/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
&rarr; Next post link &rarr; Details

&rarr;

&rarr;

&rarr;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Next post link
Date added:
2014-06-01 17:56:43 GMT
References:
 • single.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
&larr; Previous post link &larr; Details

&larr;

&larr;

&larr;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Previous post link
Date added:
2014-06-01 17:56:39 GMT
References:
 • single.php:28
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Bookmark the <a href="%1$s" title="Permalink to %2$s" rel="bookmark">permalink</a>. Faqeruani <a href="%1$s" title="Permalidhje për te %2$s" rel="bookmark">permalidhjen</a>. Details

Bookmark the <a href="%1$s" title="Permalink to %2$s" rel="bookmark">permalink</a>.

Bookmark the <a href="%1$s" title="Permalink to %2$s" rel="bookmark">permalink</a>.

Faqeruani <a href="%1$s" title="Permalidhje për te %2$s" rel="bookmark">permalidhjen</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:56:39 GMT
References:
 • single.php:16
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërkoni Details

Search

Search

Kërkoni

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-16 22:54:26 GMT
References:
 • searchform.php:9
 • searchform.php:10
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:56:29 GMT
References:
 • search.php:50
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Nothing Found Nuk u Gjet Gjë Details

Nothing Found

Nothing Found

Nuk u Gjet Gjë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:56:21 GMT
References:
 • search.php:46
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:56:14 GMT
References:
 • search.php:14
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Choose a Color Zgjidhni një Ngjyrë Details

Choose a Color

Choose a Color

Zgjidhni një Ngjyrë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:56:13 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:121
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archaic Arkaik Details

Archaic

Archaic

Arkaik

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 17:56:13 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:107
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as