Translation of Quintus: Albanian Glossary

66 / 66 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (66) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
A theme that has an old-style appeal with semi-academic graciousness and elegant typography. Fitting for displaying either text or images, Quintus offers a fresh look with room for customization, including custom backgrounds, menus, header images, and the option to publish short aside posts. Një temë me një tërheqje prej kohësh të dikurshme, me hire gjysmë-akademike dhe tipografi elegante. E përshtatshme për të shfaqur qoftë tekst, qoftë figura, Kuintus ofron një pamje të re dhe hapësirë për përshtatje, përfshi sfonde, menu, figura kryesh vetjake dhe mundësinë për të botuar postime të shkurtra anësore. Details

A theme that has an old-style appeal with semi-academic graciousness and elegant typography. Fitting for displaying either text or images, Quintus offers a fresh look with room for customization, including custom backgrounds, menus, header images, and the option to publish short aside posts.

A theme that has an old-style appeal with semi-academic graciousness and elegant typography. Fitting for displaying either text or images, Quintus offers a fresh look with room for customization, including custom backgrounds, menus, header images, and the option to publish short aside posts.

Një temë me një tërheqje prej kohësh të dikurshme, me hire gjysmë-akademike dhe tipografi elegante. E përshtatshme për të shfaqur qoftë tekst, qoftë figura, Kuintus ofron një pamje të re dhe hapësirë për përshtatje, përfshi sfonde, menu, figura kryesh vetjake dhe mundësinë për të botuar postime të shkurtra anësore.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 22:54:26 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/quintus/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as