Translation of Runo Lite: Albanian Glossary

74 / 74 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (74) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a> Botuar te <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a> Details

Published at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a>

Published at <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a>

Botuar te <a href="%1$s" title="Link to full-size image">%2$s &times; %3$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Headings & Site Title Titull Sajti & Ndarjesh Details

Headings & Site Title

Headings & Site Title

Titull Sajti & Ndarjesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Runo Lite was made especially for poets and writers. It is lightweight, clean, simple, spacious, and feels like your favorite notebook, and the responsive, minimal layout looks good in every device. Runo Lite u krijuar posaçërisht për poetë dhe shkrimtarë. Është e peshës së lehtë, e qëruar, e thjeshtë, plot hapësirë dhe të lë përshtypjen e bllokut të dashur të shënimeve, dhe skema grafike reaguese, minimale, duket hijshëm në çdo pajisje. Details

Runo Lite was made especially for poets and writers. It is lightweight, clean, simple, spacious, and feels like your favorite notebook, and the responsive, minimal layout looks good in every device.

Runo Lite was made especially for poets and writers. It is lightweight, clean, simple, spacious, and feels like your favorite notebook, and the responsive, minimal layout looks good in every device.

Runo Lite u krijuar posaçërisht për poetë dhe shkrimtarë. Është e peshës së lehtë, e qëruar, e thjeshtë, plot hapësirë dhe të lë përshtypjen e bllokut të dashur të shënimeve, dhe skema grafike reaguese, minimale, duket hijshëm në çdo pajisje.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 16:31:33 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/runo-lite/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; Kërkoni &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkoni &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help. Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Nothing Found Nuk u Gjet Gjë Details

Nothing Found

Nothing Found

Nuk u Gjet Gjë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Page %s Faqe %s Details

Page %s

Page %s

Faqe %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s" pubdate>%4$s</time></a> <a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s" pubdate>%4$s</time></a> Details

<a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s" pubdate>%4$s</time></a>

<a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s" pubdate>%4$s</time></a>

<a href="%1$s" title="%2$s" rel="bookmark"><time class="entry-date" datetime="%3$s" pubdate>%4$s</time></a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Featured E zgjedhur Details

Featured

Featured

E zgjedhur

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%1$s at %2$s %1$s te %2$s Details

%1$s at %2$s

%1$s at %2$s

%1$s te %2$s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: 1: date, 2: time
Date added:
2014-06-01 19:26:22 GMT
References:
  • inc/template-tags.php:106
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as