Translation of Rusty Grunge: Albanian

66 / 66 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (66) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> <span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> te <a href="%3$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%4$s &times; %5$s</a> Details

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> te <a href="%3$s" title="Lidhje për te figura në madhësi të plotë">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 16:18:03 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:31
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Entry titles and links Tituj dhe lidhje zërash Details

Entry titles and links

Entry titles and links

Tituj dhe lidhje zërash

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:37:23 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Navigation Lëvizje Details

Navigation

Navigation

Lëvizje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:37:22 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:27
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Widgets Widget-e Details

Widgets

Widgets

Widget-e

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:37:22 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • inc/wpcom-colors.php:22
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-width, no sidebar Gjerësi e Plotë, Pa Anështyllë Details

Full-width, no sidebar

Full-width, no sidebar

Gjerësi e Plotë, Pa Anështyllë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-01 19:27:43 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/rusty-grunge/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-width, no sidebar (with header image) Gjerësi e plotë, pa anështyllë (me figurë kryesh) Details

Full-width, no sidebar (with header image)

Full-width, no sidebar (with header image)

Gjerësi e plotë, pa anështyllë (me figurë kryesh)

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 16:18:21 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/rusty-grunge/full-width-page-header.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A somewhat dirty, grungy theme with two widget areas and several customization options, including Custom Background, Header Image, Post Formats, and more. Një temë pakëz e ndotur, me dy fusha widget-esh dhe disa mundësi përshtatjesh, përfshi Sfond Vetjak, Figurë Kryesh, Formate Postimesh, etj. Details

A somewhat dirty, grungy theme with two widget areas and several customization options, including Custom Background, Header Image, Post Formats, and more.

A somewhat dirty, grungy theme with two widget areas and several customization options, including Custom Background, Header Image, Post Formats, and more.

Një temë pakëz e ndotur, me dy fusha widget-esh dhe disa mundësi përshtatjesh, përfshi Sfond Vetjak, Figurë Kryesh, Formate Postimesh, etj.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 16:24:21 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/rusty-grunge/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tag Archives: %s Arkiva Etiketash: %s Details

Tag Archives: %s

Tag Archives: %s

Arkiva Etiketash: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:27:38 GMT
References:
 • tag.php:21
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
&rarr; Next post link &rarr; Details

&rarr;

&rarr;

&rarr;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Next post link
Date added:
2014-06-01 19:27:34 GMT
References:
 • single.php:22
 • single.php:30
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
&larr; Previous post link &larr; Details

&larr;

&larr;

&larr;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Previous post link
Date added:
2014-06-01 19:27:31 GMT
References:
 • single.php:21
 • single.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:27:26 GMT
References:
 • sidebar.php:22
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search criteria. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:27:24 GMT
References:
 • search.php:56
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Nothing Found Nuk u Gjet Gjë Details

Nothing Found

Nothing Found

Nuk u Gjet Gjë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 18:18:00 GMT
References:
 • search.php:52
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 18:17:52 GMT
References:
 • search.php:20
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Both comments and trackbacks are currently closed. Si komentet, ashtu edhe pasgjurmimet janë hëpërhë të mbyllura. Details

Both comments and trackbacks are currently closed.

Both comments and trackbacks are currently closed.

Si komentet, ashtu edhe pasgjurmimet janë hëpërhë të mbyllura.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 18:17:48 GMT
References:
 • image.php:108
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as