Translation of Scrawl: Albanian Glossary

66 / 66 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (66) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (2)
Prio Original string Translation
A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets. Një temë e pastër, reaguese, për shkrime të gjata, me figura të zgjedhura muskuloze, me tituj figurash dhe citime të dalluara të hijshme, dhe me plot hapësirë për lëndën tuaj, që kjo të shkëlqejë. Një anështyllë që hapet dhe mbyllet ofron hyrje të lehtë te krejt lënda juaj dytësore, përfshi lidhje mediash shoqërore, menu të përshtatur, dhe widget-e. Details

A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets.

A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets.

Një temë e pastër, reaguese, për shkrime të gjata, me figura të zgjedhura muskuloze, me tituj figurash dhe citime të dalluara të hijshme, dhe me plot hapësirë për lëndën tuaj, që kjo të shkëlqejë. Një anështyllë që hapet dhe mbyllet ofron hyrje të lehtë te krejt lënda juaj dytësore, përfshi lidhje mediash shoqërore, menu të përshtatur, dhe widget-e.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
old
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-02-12 20:49:38 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/scrawl/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets. Një temë e pastër, reaguese, për shkrime të gjata, me figura të zgjedhura muskuloze, tituj figurash dhe thonjëza citimesh tërheqëse, dhe plot hapësirë që lënda juaj të ndrisë. Një anështyllë që hapet dhe mbyllet ofron hyrje të menjëhershme te krejt lënda juaj dytësore, përfshi lidhje shoqërore, menu vetjake dhe widget-e. Details

A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets.

A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets.

Një temë e pastër, reaguese, për shkrime të gjata, me figura të zgjedhura muskuloze, tituj figurash dhe thonjëza citimesh tërheqëse, dhe plot hapësirë që lënda juaj të ndrisë. Një anështyllë që hapet dhe mbyllet ofron hyrje të menjëhershme te krejt lënda juaj dytësore, përfshi lidhje shoqërore, menu vetjake dhe widget-e.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-18 07:38:49 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/scrawl/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as