Translation of Scrawl: Albanian Glossary

66 / 66 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (66) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (66)
Prio Original string Translation
Main Accent Theksimi Kryesor Details

Main Accent

Main Accent

Theksimi Kryesor

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:46:59 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:37
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
on Lora font: on or off on Details

on

on

on

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
Lora font: on or off
Comment:
Translators: If there are characters in your language that are not
* supported by Lora, translate this to 'off'. Do not translate
* into your own language.
Date added:
2016-01-26 04:00:55 GMT
References:
 • functions.php:125
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Featured E zgjedhur Details

Featured

Featured

E zgjedhur

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-12 03:54:34 GMT
References:
 • content.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets. Një temë e pastër, reaguese, për shkrime të gjata, me figura të zgjedhura muskuloze, tituj figurash dhe thonjëza citimesh tërheqëse, dhe plot hapësirë që lënda juaj të ndrisë. Një anështyllë që hapet dhe mbyllet ofron hyrje të menjëhershme te krejt lënda juaj dytësore, përfshi lidhje shoqërore, menu vetjake dhe widget-e. Details

A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets.

A clean, responsive theme for long-form writing, with bold featured images, fancy image captions and pull quotes, and plenty of space for your content to shine. A slide-out sidebar provides ready access to all your secondary content, including social links, custom menu, and widgets.

Një temë e pastër, reaguese, për shkrime të gjata, me figura të zgjedhura muskuloze, tituj figurash dhe thonjëza citimesh tërheqëse, dhe plot hapësirë që lënda juaj të ndrisë. Një anështyllë që hapet dhe mbyllet ofron hyrje të menjëhershme te krejt lënda juaj dytësore, përfshi lidhje shoqërore, menu vetjake dhe widget-e.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2016-03-18 07:38:49 GMT
References:
 • wp-content/themes/pub/scrawl/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next post Postimi pasues Details

Next post

Next post

Postimi pasues

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-18 07:38:49 GMT
References:
 • single.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Previous post Postimi i mëparshëm Details

Previous post

Previous post

Postimi i mëparshëm

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-18 07:38:49 GMT
References:
 • single.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-11 18:08:11 GMT
References:
 • search.php:16
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
All %s posts Krejt postimet %s Details

All %s posts

All %s posts

Krejt postimet %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-11 18:08:10 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:275
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %2$s</span> <span class="posted-on">Postuar në %1$s</span><span class="byline"> nga %2$s</span> Details

<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %2$s</span>

<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %2$s</span>

<span class="posted-on">Postuar në %1$s</span><span class="byline"> nga %2$s</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-18 07:38:49 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:189
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
, , Details

,

,

,

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-11 18:08:09 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:182
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %3$s</span><span class="category-links"> in %2$s</span> <span class="posted-on">Postuar në %1$s</span><span class="byline"> nga %3$s</span><span class="category-links"> nën %2$s</span> Details

<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %3$s</span><span class="category-links"> in %2$s</span>

<span class="posted-on">Posted on %1$s</span><span class="byline"> by %3$s</span><span class="category-links"> in %2$s</span>

<span class="posted-on">Postuar në %1$s</span><span class="byline"> nga %3$s</span><span class="category-links"> nën %2$s</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2016-03-18 07:38:49 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:177
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives Arkiva Details

Archives

Archives

Arkiva

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-11 18:08:08 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:120
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%1$s: %2$s %1$s: %2$s Details

%1$s: %2$s

%1$s: %2$s

%1$s: %2$s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: 1: Taxonomy singular name, 2: Current taxonomy term
Date added:
2015-03-11 18:08:07 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:118
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Archives: %s Arkiva: %s Details

Archives: %s

Archives: %s

Arkiva: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2015-03-11 18:08:06 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:114
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Chats post format archive title Fjalosje Details

Chats

Chats

Fjalosje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Context:
post format archive title
Date added:
2015-03-11 18:08:06 GMT
References:
 • inc/template-tags.php:111
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as