Translation of Selecta: Albanian Glossary

77 / 77 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 6
Filter ↓ Sort ↓ All (77) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> <span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Published </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

<span class="meta-prep meta-prep-entry-date">Botuar më </span> <span class="entry-date"><abbr class="published" title="%1$s">%2$s</abbr></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 11:09:07 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:49:40 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:38
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Accent Color Ngjyrë Theksimi Details

Accent Color

Accent Color

Ngjyrë Theksimi

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 08:49:39 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:33
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
With a featured posts slider on the front page, a wide, one-column template on image and video posts, and archives displayed in gallery format, Selecta is well-suited for blogs which focus primarily on showcasing videos or images. It comes with six color schemes, support for video, image, aside, gallery, quote, chat, and audio post formats, custom header, custom background, and four widget areas -- one in the left sidebar and three in the footer. Me një rrëshqitës postimesh të zgjedhura në faqen ballore, një gjedhe të gjerë, me një shtyllë, në postime figurash dhe videosh, dhe arkiva të shfaqura në format galerish, Selecta është shumë e përshtatshme për blogje që përqendrohen kryesisht në paraqitje videosh ose figurash. Ajo vjen me gjashtë skema ngjyrash, mbulim për formate postimi videosh, figurash, anësoresh, galerish, citimesh, fjalosjesh dhe audioje, krye vetjake, sfond vetjak dhe katër fusha widget-esh -- një te anështylla e majtë dhe tre te fundfaqja. Details

With a featured posts slider on the front page, a wide, one-column template on image and video posts, and archives displayed in gallery format, Selecta is well-suited for blogs which focus primarily on showcasing videos or images. It comes with six color schemes, support for video, image, aside, gallery, quote, chat, and audio post formats, custom header, custom background, and four widget areas -- one in the left sidebar and three in the footer.

With a featured posts slider on the front page, a wide, one-column template on image and video posts, and archives displayed in gallery format, Selecta is well-suited for blogs which focus primarily on showcasing videos or images. It comes with six color schemes, support for video, image, aside, gallery, quote, chat, and audio post formats, custom header, custom background, and four widget areas -- one in the left sidebar and three in the footer.

Me një rrëshqitës postimesh të zgjedhura në faqen ballore, një gjedhe të gjerë, me një shtyllë, në postime figurash dhe videosh, dhe arkiva të shfaqura në format galerish, Selecta është shumë e përshtatshme për blogje që përqendrohen kryesisht në paraqitje videosh ose figurash. Ajo vjen me gjashtë skema ngjyrash, mbulim për formate postimi videosh, figurash, anësoresh, galerish, citimesh, fjalosjesh dhe audioje, krye vetjake, sfond vetjak dhe katër fusha widget-esh -- një te anështylla e majtë dhe tre te fundfaqja.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 19:27:54 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/selecta/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
http://obox-design.com/ http://obox-design.com/ Details

http://obox-design.com/

http://obox-design.com/

http://obox-design.com/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
#-#-#-#-# selecta.pot (Selecta 1.1.1-wpcom) #-#-#-#-#
Theme URI of the plugin/theme
#-#-#-#-# selecta.pot (Selecta 1.1.1-wpcom) #-#-#-#-#
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 19:18:53 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/selecta/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Next Post &rarr; Postimi Pasues &rarr; Details

Next Post &rarr;

Next Post &rarr;

Postimi Pasues &rarr;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 19:20:07 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • single.php:43
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
&larr; Previous Post &larr; Postimi i Mëparshëm Details

&larr; Previous Post

&larr; Previous Post

&larr; Postimi i Mëparshëm

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 19:20:14 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • single.php:42
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Categories Kategori Details

Categories

Categories

Kategori

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:42:25 GMT
References:
 • sidebar.php:22
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
%s %s Details

%s

%s

%s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:42:22 GMT
References:
 • showcase.php:87
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Nothing Found Nuk u Gjet Gjë Details

Nothing Found

Nothing Found

Nuk u Gjet Gjë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:42:13 GMT
References:
 • search.php:15
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for &quot;%s&quot; Përfundime Kërkimi për &quot;%s&quot; Details

Search Results for &quot;%s&quot;

Search Results for &quot;%s&quot;

Përfundime Kërkimi për &quot;%s&quot;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:42:12 GMT
References:
 • search.php:13
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Latest Posts Postimet Më të Reja Details

Latest Posts

Latest Posts

Postimet Më të Reja

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 19:20:28 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • latest-posts.php:30
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Save Options Ruaji Mundësitë Details

Save Options

Save Options

Ruaji Mundësitë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:42:10 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:210
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Show Latest Posts row on the front page Shfaqe rreshtin e Postimeve Më të Reja te faqja ballore Details

Show Latest Posts row on the front page

Show Latest Posts row on the front page

Shfaqe rreshtin e Postimeve Më të Reja te faqja ballore

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-01 19:42:10 GMT
References:
 • inc/theme-options.php:176
 • inc/theme-options.php:178
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Show sticky posts in a featured slider on the front page Postimet ngjitëse shfaqi te një rrëshqitës i dukshëm te faqja ballore. Details

Show sticky posts in a featured slider on the front page

Show sticky posts in a featured slider on the front page

Postimet ngjitëse shfaqi te një rrëshqitës i dukshëm te faqja ballore.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-30 19:19:45 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • inc/theme-options.php:144
 • inc/theme-options.php:146
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 6
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as