Translation of Sight: Albanian Glossary

71 / 71 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1
Filter ↓ Sort ↓ All (71) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0) Current Filter (1)
Prio Original string Translation
Sight blends simplicity with sophistication to bring refined beauty to your blog. It features a right sidebar for widgets, two custom menu locations, a slider for sticky posts, and a responsive layout that adapts to smaller screen sizes. Sight ndërthur thjeshtësinë me sofistikimin, për të sjellë te blogu juaj bukuri të rafinuar. Përmban një anështyllë djathtas për widget-e, dy vendndodhje për menu vetjake, një rrëshqitës për postime ngjitëse, dhe një skemë reaguese që përshtatet në ekrani të vegjël. Details

Sight blends simplicity with sophistication to bring refined beauty to your blog. It features a right sidebar for widgets, two custom menu locations, a slider for sticky posts, and a responsive layout that adapts to smaller screen sizes.

Sight blends simplicity with sophistication to bring refined beauty to your blog. It features a right sidebar for widgets, two custom menu locations, a slider for sticky posts, and a responsive layout that adapts to smaller screen sizes.

Sight ndërthur thjeshtësinë me sofistikimin, për të sjellë te blogu juaj bukuri të rafinuar. Përmban një anështyllë djathtas për widget-e, dy vendndodhje për menu vetjake, një rrëshqitës për postime ngjitëse, dhe një skemë reaguese që përshtatet në ekrani të vegjël.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 18:58:13 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/sight/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as