Translation of Skylark: Albanian

72 / 72 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 5
Filter ↓ Sort ↓ All (72) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s" pubdate>%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-11-29 08:32:20 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • image.php:35
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Skylark is a bright, clean, and responsive theme that's a great starting point for individuals and businesses who want to establish a professional online presence. Skylark është një temë e ndritshme, e pastër dhe reaguese, që mund të shërbejë si një pikënisje e shkëlqyer për individë dhe biznese që duan të kenë një prani iternetore profesionale. Details

Skylark is a bright, clean, and responsive theme that's a great starting point for individuals and businesses who want to establish a professional online presence.

Skylark is a bright, clean, and responsive theme that's a great starting point for individuals and businesses who want to establish a professional online presence.

Skylark është një temë e ndritshme, e pastër dhe reaguese, që mund të shërbejë si një pikënisje e shkëlqyer për individë dhe biznese që duan të kenë një prani iternetore profesionale.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-12-01 17:32:20 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/skylark/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Footer Fundfaqe Details

Footer

Footer

Fundfaqe

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:02:49 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:43
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Headings Tituj Details

Headings

Headings

Tituj

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2017-03-23 09:02:48 GMT
References:
 • inc/wpcom-colors.php:16
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Showcase Page Faqe Shembujsh Details

Showcase Page

Showcase Page

Faqe Shembujsh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-29 22:43:44 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/skylark/page-showcase.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Portfolio Template Gjedhe Portofol Details

Portfolio Template

Portfolio Template

Gjedhe Portofol

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-12-01 17:32:27 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/skylark/page-portfolio.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full-Width Page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details

Full-Width Page

Full-Width Page

Faqe Në Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-12-10 19:31:17 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • wp-content/themes/pub/skylark/page-full-width.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:16:33 GMT
References:
 • sidebar.php:21
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search &hellip; Kërkim &hellip; Details

Search &hellip;

Search &hellip;

Kërkim &hellip;

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:16:32 GMT
References:
 • searchform.php:11
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Kërko Details

Search

Search

Kërko

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:16:22 GMT
References:
 • searchform.php:10
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Search Results for: %s Përfundime Kërkimi për: %s Details

Search Results for: %s

Search Results for: %s

Përfundime Kërkimi për: %s

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:16:13 GMT
References:
 • search.php:17
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help. Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi. Details

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

It seems we can&rsquo;t find what you&rsquo;re looking for. Perhaps searching can help.

Duket se s’gjejmë dot ç’po kërkonit. Ndoshta mund t’ju ndihë kërkimi.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2018-12-01 18:10:38 GMT
Translated by:
bujku
References:
 • no-results.php:29
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords. Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër. Details

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.

Na ndjeni, por nuk u përputh gjë me kriterin tuaj të kërkimit. Ju lutemi, riprovoni me ndonjë fjalëkyç tjetër.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:16:05 GMT
References:
 • no-results.php:24
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>. Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>. Details

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Ready to publish your first post? <a href="%1$s">Get started here</a>.

Gati për botimin e postimit tuaj të parë? <a href="%1$s">Fillojani këtu</a>.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:16:00 GMT
References:
 • no-results.php:20
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Nothing Found Nuk u Gjet Gjë Details

Nothing Found

Nothing Found

Nuk u Gjet Gjë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Date added:
2014-06-02 04:15:49 GMT
References:
 • no-results.php:14
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 5
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as