Translation of Stay: Albanian Glossary

147 / 147 Strings (100 %)

Validator: bujku. More information.

1 2 3 10
Filter ↓ Sort ↓ All (147) Untranslated (0) Waiting (0) Fuzzy (0) Warnings (0)
Prio Original string Translation
Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a> Details

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Published <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span> at <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

Botuar më <span class="entry-date"><time class="entry-date" datetime="%1$s">%2$s</time></span> te <a href="%3$s" title="Link to full-size image">%4$s &times; %5$s</a>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Text, Headings, Site Title, Site Description Tekst, Krye, Titull Sajti, Përshkrim Sajti Details

Text, Headings, Site Title, Site Description

Text, Headings, Site Title, Site Description

Tekst, Krye, Titull Sajti, Përshkrim Sajti

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Links Lidhje Details

Links

Links

Lidhje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Background Sfond Details

Background

Background

Sfond

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Tagged Etiketuar me Details

Tagged

Tagged

Etiketuar me

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
translators: used before a list of the post's tags
Date added:
2018-11-30 20:54:59 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • content.php:44
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Newer testimonials <span class="meta-nav">&rarr;</span> Përshtypje të reja <span class="meta-nav">&rarr;</span> Details

Newer testimonials <span class="meta-nav">&rarr;</span>

Newer testimonials <span class="meta-nav">&rarr;</span>

Përshtypje të reja <span class="meta-nav">&rarr;</span>

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
<span class="meta-nav">&larr;</span> Older testimonials <span class="meta-nav">&larr;</span> Përshtypje më të vjetra Details

<span class="meta-nav">&larr;</span> Older testimonials

<span class="meta-nav">&larr;</span> Older testimonials

<span class="meta-nav">&larr;</span> Përshtypje më të vjetra

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Testimonials navigation Lëvizje te Përshtypjet Details

Testimonials navigation

Testimonials navigation

Lëvizje te Përshtypjet

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
https://wordpress.com/themes/ https://wordpress.com/themes/ Details

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

https://wordpress.com/themes/

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Author URI of the plugin/theme
Date added:
2016-03-16 09:08:31 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/stay/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Testimonials Template Gjedhe Përshtypjesh Details

Testimonials Template

Testimonials Template

Gjedhe Përshtypjesh

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 20:55:00 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/stay/page-templates/testimonial-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Rooms Template Gjedhe Dhomash Details

Rooms Template

Rooms Template

Gjedhe Dhomash

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 20:55:00 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/stay/page-templates/room-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Home Hyrje Details

Home

Home

Hyrje

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-06-02 04:25:39 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/stay/page-templates/home-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Full Width Page Faqe Në Gjerësi të Plotë Details

Full Width Page

Full Width Page

Faqe Në Gjerësi të Plotë

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Template Name of the plugin/theme
Date added:
2014-11-26 09:29:10 GMT
References:
  • wp-content/themes/pub/stay/page-templates/full-width-page.php:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Designed with hotels, inns, and bed & breakfasts in mind, Stay is the perfect theme for property owners. Take advantage of its Room and Testimonial post types, home page template, large imagery, and minimal layout to show off to potential guests. Hartuar me hotele, bujtina dhe <em>bed & breakfasts</em> në mendje, Stay është tema e përsosur për pronarë pasurish të patundshme. Përfitoni nga llojet e tij të postimit Dhomë dhe Përshtypje, gjedhe faqesh hyrëse, vend të bollshëm për figurat, dhe skemë minimale, që ta nxirrni në pah për mysafirë potencialë. Details

Designed with hotels, inns, and bed & breakfasts in mind, Stay is the perfect theme for property owners. Take advantage of its Room and Testimonial post types, home page template, large imagery, and minimal layout to show off to potential guests.

Designed with hotels, inns, and bed & breakfasts in mind, Stay is the perfect theme for property owners. Take advantage of its Room and Testimonial post types, home page template, large imagery, and minimal layout to show off to potential guests.

Hartuar me hotele, bujtina dhe <em>bed & breakfasts</em> në mendje, Stay është tema e përsosur për pronarë pasurish të patundshme. Përfitoni nga llojet e tij të postimit Dhomë dhe Përshtypje, gjedhe faqesh hyrëse, vend të bollshëm për figurat, dhe skemë minimale, që ta nxirrni në pah për mysafirë potencialë.

You have to log in to edit this translation.

or Cancel

Meta

Status:
current
Comment:
Description of the plugin/theme
Date added:
2018-11-30 20:55:00 GMT
Translated by:
bujku
References:
  • wp-content/themes/pub/stay/style.css:0
Priority:
normal
More links:
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
Meta Meta Details

Meta

Meta

Meta

You have to log in to edit this translation.

or Cancel
Loading…
Loading…
Loading…
Loading…
1 2 3 10
Legend:
Current
Waiting
Fuzzy
Old
With warnings

Export as